Вијести, Регион, Фото и Видео

Иза кулиса посете Александра Вучића Алексинцу

Посета Александра Вучића Алексинцу била је успешна за једне а неуспешна за друге. Оно што је евидентно јесте да СНС у Алексинцу има сигурно бирачко тело. Митингу испред Дома културе присуствовало је око 1.000 људи.

Пре саме посете Алексинац су посетиле надлежне јединице за безбедност високих државних функционера. Одред противтерористичке јединице је уредно прегледао објекат Дома културе. Били су ангажовани и пси трагачи а за све време митинга на крововима околних зграда било је видљиво присуство полицијаца.

Најава митинга је подразумевала и добро познату страначку кореографију, заставе, активисти у мајцама и понеки транспарент. Александар Вучић је дошао са пола сата закашњења. Дочекао га је председник општине Алексинац Ненад Станковић. Вучић је дошао у друштви високих страначких функционера потпредседника СНС-а Братислава Гашића и градоначелника Ниша др Зорана Перишића.

Након кратке шетње,од семафора код Црвеног крста до Платоа код Дома културе, делегација предвођена Александром Вучићем је започела предизборрни наступ и то обраћањем домаћина скупа, Ненада Станковића. Присутнима су се обратили и г.Гашевић, Перишић и на крају Александар Вучић. Говори свих представника СНС-а су имали озбиљан тон у обећањима, али је у суштини све то изгледало јако уопштено и много пута су грађани имали прилику да чују таква обећања. То су она класична обећања која готово све партије сервирају у доба предизборне кампање. Једино што је било вредно пажње јесте обећање Алексанра Вучића, да ће Влада Србије определити значајна средства за пројекат наводњавања пољопривредних површина у општини Алексинац.

председник СНС Александар Вучић у Алексинцу

председник СНС Александар Вучић у Алексинцу

Међу присутним симпатизерима и гласачима СНС-а било је много оних који су били одушевљени доласком Александра Вучића, али и оних који сматрају да је посета била јако неуспешна.
Један од њих је изнео и своје аргументе:

„Срамота и брука, одбор СНС-а у Алексинцу има 4.000 чланова, а на митингу данас само 1.000 људи. Поготову ако се зна да је данас нерадни дан, и да је свако могао да дође, и да је скуп био данима најављиван и плакатиран.“

Са митинга у Алексинцу

Са митинга у Алексинцу

Без жеље да улазимо у оцену успешности скупа, сматрам да је велика ствар што је председник најаче странке у Србији одвојио дан за посету Алексинцу, и тиме је Александар Вучић показао да поштује своје симпатизере и бираче у Алексинцу.

Извор: Алексинац.нет

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *