Вијести, Регион

Гаспром сели из Бањалуке у Сарајево

002803

Управа и менаџмент већински руске фирме НИС Петрол Бања Лука напушта ову фирму и у понедјељак, 11. новембра, прелази да ради у Сарајеву.

Руска фирма Гаспром је преко НИС Петрола Бања Лука купила Г-Петрол Сарајево који управља са 28 пумпи преузетих од ОМВ-а. НИС Петрол Бања Лука ће бити угашен. Тренутно у њему остаје да ради пет до шест запослених, док се не окончају формалности око престанка рада. Директор Г-Петрола Сарајево и НИС Петрола Бања Лука је Бранко Радујко.

Фирма НИС Петрол Бањалука саопштила је данас да „усљед процеса оптимизације управљања бензинским станицама долази до прерасподјеле радног времена дијела менаџмента између НИС Петрол Бањалука и Г-Петрол Сарајево.

„На територији БиХ послују двије компаније: једна задужена за управљање мрежом бензинских станица НИС Петрол са сједиштем у Бањалуци, а друга Г-Петрол за управљање мрежом бензинских станица Газпром са сједиштем у Сарајеву. Исти менаџмент управља са обје компаније“, појашњавају из НИС Петрола.

„Усљед процеса оптимизације управљања бензинским станицама долази до прерасподјеле радног времена дијела менаџмента из ове двије компаније. Ми ћемо наставити пословати као и до сада са адекватним менаџерским кадром и у пуном капацитету. Све активности компаније воде се у складу са пословном политиком НИС Гаспромњефт, како би потрошачима у БиХ били доступни и понудили што бољи квалитет горива и услуге“, наводе у НИС Петролу.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *