Вијести, Регион

ДВЕРИ: Дачићу, признај да је ЕУ највећа превара после бајки о комунизму!

„МИНИСТАР СПОЉНИХ ПОСЛОВА ПРИЗНАО ДА СРБИЈА НЕЋЕ УЋИ У ЕУ ЧАК И АКО ПРИЗНА КОСОВО“

  • Ако сте, Ивице Дачићу, све време знали, (а ова изјава доказује да јесте),  да – ма какве услове испуњавали – Србија никада неће ући у ЕУ, зашто са том чињеницом нисте раније упознали грађане Србије?
  • Ако сте, Ивице Дачићу, све време знали да колико год да се понижавате зарад ЕУ, да ће то бити узалудна и бесмислена жртва, зашто сте онда све до сада ћутали?
  • Зашто сте господо из власти, под изговором боље ЕУ будућности, све време и у континуитету жртвовали виталне економске, политичке, социјалне и територијалне интересе грађана Србије?

        ИВИЦА Дачић је данас јасно и недвосмислено изјавио оно на шта су Двери већ неколико година указивале и неуморно понављале: шта год Србија и њена власт да уради, па чак и да призна Косово, то неће бити довољно за улазак Србије у ЕУ. Политика штапа и шаргарепе од стране ЕУ према Србији је овом Дачићевом изјавом јавно обелодањена и то са највишег нивоа власти у Србији односно са позиције министра иностраних послова.

        Двери постављају питање: ако сте, Ивице Дачићу, све време знали, (а ова изјава доказује да јесте),  да – ма какве услове испуњавали- Србија никада неће ући у ЕУ, зашто са том чињеницом нисте раније упознали грађане Србије?

        Ако сте, Ивице Дачићу, све време знали да колико год да се понижавате зарад ЕУ, да ће то бити узалудна и бесмислена жртва, зашто сте онда све до сада ћутали?

        Зашто сте господо из власти, под изговором боље ЕУ будућности, све време и у континуитету жртвовали виталне економске, политичке, социјалне и територијалне интересе грађана Србије?

        Зашто сте под изговором „вишег циља“, односно уласка у ЕУ, водили политку распродаје и задуживања – политику економске самодеструкције?

        Да ли и Телеком сада продајете због тапшања по рамену од стране ЕУ и осмеха Ангеле Меркел?

Ивица Дачић

Ивица Дачић

Да ли сте због тога потписали и антиуставни бриселски споразум? Да ли сте све то радили због ЕУ чија је једина алтернатива, заправо здрав разум?

Шта још треба да се деси да коначно и до краја признате пред јавношћу и грађанима Србије да је ЕУ највећа превара још од времена приче о уласку Србије у комунистичко бескласно друштво?

Ако прихватимо готово невероватну претпоставку да чак и нисте знали, од данас када сте пред грађанима Србије јавно признали да знате, као министар иностраних послова имате обавезу да промените спољну политику Србије, јер сада је сваком разумном и добронамерном јасно: сваки секунд политике «ЕУ нема алтернативу» је секунд који директно ради против интереса српског народа и државе Србије.

(саопштење Покрета Двери)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *