Вијести, Регион

Данак, који плаћамо первезњацима

347949_gej-danalyzed-com_iff

Ви сте против доминације геј културе?Онда морате да знате, ко ту културу спонзорише и шири.То је важно због тога, да њихове производе не купујете нити користите њихове услуге.

Носите Nike патике и пијете Miller пиво?

Такве „навике“ сместа одбаците!

Овај списак није никаква тајна. Чак шта више и додатне информације не претстављају новост, у протеклој години је један посланик тражио бојкот ових компанија и ставио их је на дневни ред. Све компаније, које су заступљене на њему, официјално потврђују своју подршку геј покретy и, по жељи, ове информације се могу наћи на интернету у јавном домену. У САД и Европи, сада претставља хвалу, јавно подржавати перверзњаке, јер су хомосексуалци-предмет обожавања.

Агресивни гејеви су се окупили у крдо и отпочели угњетавање хришћана у Европи

Шпанијa:
У новембру 2008 године, неки је судија суспендован са посла за наредних 18 година, због одлагања пресуде, да геј пар, усвоји дете.

Белгија:
У новембру 2010 године, шеф белгијске католичке цркве, надбискуп Андре -Жозеф Леонар је оптужен за хомофобијy зато, што је изразио опречна мишљења о проблему ХИВ инфекције.

Велика Британија:
У фебруару 2010 године, улични проповедник П. Шоy је ухапшен због јавних коментарa по питању хомосексуалности и кривично је процесуиран.

У марту 2010 године, улични проповедник у Глазгову, на директно питање пролазникa је одговорио, да хомосексуални начин живота сматра грехом. Због тога је осуђен новчаном казном од 1000 фунти – „за хомофобичне примедбе, које су оптерећене верским предрасудама“.

У мају 2010, улични проповедник Д. М. управо је због исте ствари био доведен у полицију, где је провео седам сати у „кавезу“, заједно са врло агресивним гејевима. Правници су одлучили, да је проповедников избор био самосталан.

Велика Британија:
У фебруару 2008 године, англикански бискуп je осуђен на велику новчану казну и послат на „преваспитавање“ за људска права, због одбијања да геј активисту прими на посао, коме се требао поверити рад са младим људима.

У мају 2009 године, донет је нови закон, који је обавезивао све конгрегације (парохје) да морају узимати на посао све осведочене (јавне) хомосексуалце и транссексуалацe у пословима везаним за комуникацију са младим људима.

Велика Британија:
У септембру 2008 године, Савез синдиката је затражио да Џоел Едвардс, шеф Комисије хришћанске једнакости и људских права, буде уклоњен са положаја. Разлог: заједница хомосексуалних активиста има озбиљнy одбојност према њему због његовог апела, да се поврате начела хришћанског морала у јавном животу и доследној заштити хришћанских права, да се одупрy хомосексуалним нападима.

Немачка:
У мају 2009 године, чланови Немачког удружења хомосексуалаца и лезбејки су покушали да спрече, да се на конгресу психотерапеута не чита извештај о могућностима корекције сексуалне оријентације. Због тога jе конференција морала да буде одржана под заштитом полиције. Антихришћанскe контра-демонстрације су пронеле плакате са ликом Исуса, као свиња на крсту. Гејеви су заскакали пролазнике и присиљавали их да се клањају и моле – учећи их како да живе.

Даље следи списак компанија које подржавају педере:

Храна и пиће

The Coca-Cola Co
MillerCoors Brewing (пиво Miller)
Sara Lee
Absolut водка (V&S Group)
PepsiCo (Бренди: Lipton, KFC, Wimm-Bill-Dann, Агуша (дечје пиће), J7, Rio Grande, Lays)
Kraft Foods (Бренди: Jacobs, Carte Noire, Maxim, Maxwell House, Milka, Toblerone, Alpen Gold, Estrella, Cote d’Or, Cadbury, Dirol, Chips Luks, Freia Melkesjokolade
TUBORG
Del Monte Foods (храна за животиње)

Козметика и хемикалије за домаћинство

Procter & Gamble Co (Бренди: Fairy, Tide, Ariel, «Миф», Ace, Mr. Clean, Lenor, Comet, Fairy Oxi, Mr. Proper, Dreft, Pampers, Always, Alldays, Tampax, Discreet, Naturella, Wash & Go, Head & Shoulders, Pantene, Shamtu, Herbal Essense, Wella, Londa, Camay, Safeguard, Secret, Old Spice, Olay, Blend-a-Med, Oral-B, Crest, Cover Girl, Max Factor, жилети (бријачи) Gillette, Venus, батерије Duracell, апарати за домаћинство и техника Braun, кофе Folgers)

Johnson & Johnson

Банке

Bank of America
The Bank of New York Mellon
Citigroup (Сiti bank)
Deutsche Bank
Goldman Sachs Group
HSBC
KeyCorp
Morgan Stanley
AMERICAN EXPRESS

Бензин, нафта

BP America
Chevron Corp

Хотели, гостионице, туризам

Choice Hotels International
Kimpton Hotel & Restaurant Group
Marriott International
Orbitz
Hilton Hotels & Resorts

Онлајн ресурси

Google
Yahoo!
Amazon
Facebook

Електроника, апарати и уређаји за домаћинство

Apple
Dell Inc
Kodak
Hewlett-Packard
Microsoft Corp
Motorola
Oracle Corp
Whirlpool
Sony
Xerox

Мрежна опрема и уређаји

Texas Instruments
Cisco Systems

Аутомобили, авиони

Boeing
General Motors
US Airways Group
Avis (рентакар)
Ford Motor Company
Toyota

Hамештај

Herman Miller
IKEA

Фармакологија

Pfizer (Вијагра)
Walgreen (ланац продавница)

ТВ, филмови

Time Warner (обухвата: Time Inc., Warner Bros. Entertainment, Time Warner Cable, CNN, HBO, TBS, Turner Broadcasting System и The CW Television Network.)
BBC

Малопродаја

SUPERVALU
JC Penney
Urban Outfitters
J. Crew
Tesco

Јавно угоститељство

McDonald’s
Starbucks
KFC (бренд PepsiCo)

Одећа

Gap
Levi Strauss & Co
Nike
Ray-Ban
DIESEL
Benetton
Sisley

Дизајнери компанијa модне индустрије су јавно познати гејеви, чији лого гласи, да је боље не носити одећу, како се не би тим начином пропагирала:

Giorgio Armani
Michael Kors
Marc Jacobs
John Galliano
Pierre Cardin
Jean Paul Gaultier
Dolce & Gabbana
Zac Posen
Tom Ford

Савршено је јасно, да је у питању већина америчких компанија. Испоставља се, да је у САД бизнис коалицијa „За правду на радном месту“ (Business Coalition for Workplace Fairness), којa је окупила велики број послодаваца, предузећа, укључујући и лидерe индустријa који подржавају усвајање закона на федералном нивоу, а које законодавство пружа једнаке могућности без дискриминације гејева, лезбејки и трансгендних радникa и њихових породицa. Комплетан списак ових компанија налази ce овде:http://www.hrc.org/resources/entry/business-coalition-for-workplace-fairness-members

Како то ради геј лоби, налази се овде: http://www.pravoslavie.ru/smi/37827.htm

Овде сада не заговарам да, требате избацити телевизоре и фотоапарате, али апелујем, да све што радите, радите разумно, једноставно, не купујте нове ствари и производе ових марки. Што се Мајкрософта (Microsoft) тиче – покушајте да не купујете лиценциранe производe.

Ове компаније се не задовољавају само на речима и не говоре, онe спонзоришу геј параде, геј канале и геј пропагандy у медијима, a такође одвајају новац који ће у њихову корист лобирати законе (корупција, која је и на западу, зар не?). Дакле, ја не желим да моје паре, долазе у руке, које би учествовале у промоцији Содоме.

Надам се, да без „Мекдоналдса“ и „Aбсолута“, нико неће умрети од глади.

Волим на пример, радије да купујем Колгејт, пасту за зубе, него Блендамет, шампон Жак Десанж, активни детерџент за веш Персил, а не Ариел, када су деца била мала Хагис (Huggies) пелене уместо Памперс …

И т. д. свуда постоји и алтернативни излаз, само треба да обратите пажњу на налепнице приликом куповине.

Ко је власник и произвођач појединих производа – свa инфа je слободно доступнa на нету.

A то, што изгледа да су они свуда, то је само захваљујући њиховим агресивним рекламама.

Молимо вас, ширите ову информацију свугда тамо где је то могуће, на сајтовима, форумима и блоговима. Нека здрави део друштва не спонзорише перверзијe и деградацију људи.

Славиша Лекић / Васељенска

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *