Вијести, Регион

БЕОГРАДСКИ РЕЖИМ ПРИЗНАО КВАЗИИЗБОРЕ У КВАЗИДРЖАВИ

НИКАД ГРАНИЦА: Опомена свима који у истој реченици помињу Јакшића и Тачија.

БЕОГРАД ПРИЗНАО КВАЗИИЗБОРЕ У КВАЗИДРЖАВИ, РАСПИСАНЕ ОД СТРАНЕ КВАЗИПРЕДСЕДНИЦЕ ФАНТОМСКЕ ТВОРЕВИНЕ.

 

  • Заговорници бојкота ових квазиизбора једини су поштовали унутрашње и међународно право. Зато их и сатанизују сви они који та два правна поретка крше – јер знају да су саучесници у криминалу највишег ранга, и да ће кад-тад одговарати за своје поступке, како то налажу Устав и закони
  • Ко год у истој реченици помиње Марка Јакшића и Хашима Тачија, а то раде искључиво присталице споразумевања, руковања и грљења са овим лицем са више потерница – сарадник је Тачија и његове банде трговаца људским, односно српским органима. И, ако се, не дај Боже, Марку Јакшићу било шта деси, сматраћемо све такве индивидуе за саучеснике

Квазиизбори у квазидржави, расписани од стране квазипредседнице те фантомске творевине – пропали су у слободним деловима Косова и Метохије, у четири општине на северу наше јужне покрајине, у којима народ, за разлику о

Никад граница. Косово је Србија.

Никад граница. Косово је Србија.

д садашњих београдских власти, у највећем броју признаје једино уставно-правни поредак државе Србије.

Када се одстрани сва бука београдског квислиншког режима и његових једноумних медија, остаје огољена следећа непобитна чињеница: „избори“ који су одржани 3. новембра на територији тзв. Косове крше како Устав Србије тако и Резолуцију 1244 Савета безбедности УН.  Нити су расписани у складу са Уставном Србије, нити на начин који се може сматрати статусно неутралним.

Стога су заговорници бојкота ових квазиизбора једини који поштују унутрашње и међународно право. Зато их и сатанизују сви они који та два правна поретка крше – јер знају да су саучесници у криминалу највишег ранга, и да ће кад-тад одговарати за своје поступке, како то налажу Устав и закони.

Али, кршиоци Устава и закона одговараће за још нешто: за стварање атмосфере линча свих који бране државу и њен уставно-правни поредак, као и онај део међународно-правног поретка који на најбољи начин штити виталне интересе Србије и српског народа у целини.

Сви који призивају интервенцију оружаних снага лажне нарко-државе Косово против сопствених сународника – чине нешто много горе од велеиздаје: они призивају употребу потенцијално смртоносне силе против људи.

Ко год у истој реченици помиње Марка Јакшића и Хашима Тачија, а то раде искључиво присталице споразумевања, руковања и грљења са овим лицем са више потерница – сарадник је Тачија и његове банде трговаца људским, односно српским органима. И, ако се, не дај Боже, Марку Јакшићу било шта деси, сматраћемо све такве индивидуе за саучеснике.

Уставно-правни поредак Србије, којег је садашња београдска власт суспендовала, кад-тад ће поново прорадити. И то је оно чега се највише плаше сви узурпатори власти у Србији и њихови помагачи.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *