Вијести, Регион

17. новембар: Гласање и квази-избор

Све ће проћи, само ће истина остати. Ф.М. Достојевски
А шта је истина о овим „понављачким“ изборима? „Слободно“ гласање на окупираном Космету.
Видите фотографију на крају овог чланка.

Овако изгледа позив на дисциплину поштовања радне обавезе 17 новембра…
О доласку Дачића:

Да јавим да ово данас изгледа није у питању долазак високог функционера београдско-тачијевске коалиције, него се снима документарац “окупација севера у 26 слика”, као пилот пројекат и припрема за “FEMA(?) логоре”, најпре на Kосмету а потом и у Србији!

У бошњачкој махали 11 аутобуса који су довели браћу насу јужно од Ибра, на улазу у град 5 паркираних аутобуса “слободне возње” и 7 аутобуса различитих таблица UE, KG, BG, NP, RU… Од 50 пролазника ни 10-ицу препознао нисам!

Сви локали затворени, нико не ради, сви са посла депортовани на митинг… Е то вас господо – депортације, терање са посла, затварање локала и вас самих – чека уколико изађете на изборе оних који 14 година затиру све што је србско и уколико послушате оне који, као и њихова “браћа по споразуму”, хапсе искључиво Србе и младост србску док параде срама, убице из Трновца, Зукорлића штите и не дирају, а хрватске, албанске и злочинце из Босне ослобађају… А сада и гњиланска група као “невина” може слободно поновити оно што је већ радила, то за Србију није кривично дело!

Распоред за „стрељање“.

Распоред за „стрељање“. „Слободно“ гласање на окупираном Космету.

Питам се само – хоћемо ли ускоро сазнати колико је Србија нових милијардера добила на “нафтној бушотини” признавања независног Косова и ослобађњу албанских злочинаца?

Браћо моја Митровчани,

Нека вас ово данашње понижење – којем су вас извргли они који вас желе у логор смрти независног Косова отерати – отрезни, опамети и учврсти у одлуци да сву њихову бахатост, силу државног апарата у садејству са криминалним подземљем из Београда и презир који су према вама исказали, казнимо сви заједно бојкотом Тачијевих избора, избора који вас требају натерати да извршите масовно самоубиство над собом и породицама вашим!

Покажимо да нисмо марва која се бичем тера у тор, или боље рећи кланицу, већ да смо људи, часни и поносни који траже поштовање и који желе да заштите породицу, државу и Цркву своју! Учинимо тај мали напор бојкота да би нам Бог помогао, а њима показао да можда СИЛА БОГА НЕ МОЛИ, АЛИ НИ БОГ СИЛУ НЕ ВОЛИ!

Распоред-гласања

Распоред гласања? Организовано и по наредби на гласање!

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *