Вијести, Мишљења

ОСИОНОСТ

 ОСИОНОСТ


Издајничка власт је постала осиона. То је сигуран доказ њихове пропасти. Народ се ућутао и режи.Трпи и стење. Освета ће бити сурова. За све издајнике и њихове слуге. Неће бити милости према конвертитима. Мораће да плате за све оно што није урађено после петооктобарске контрареволуције. Неко мора да плати оволику народну муку и беду.

Најбоље да плате политички олош и тајкуни. Предлажем годинама да им се конфискује имовина. Сва имовина коју су стекли од 1990 до 2013.То је једина права казна за њих. Трпање у затвор њих не додирује. Они из затвора воде свој бизнис и после туже државу и траже одшету, због неспособности режима, који води маркетиншке кампање о хапшењу како би стекли полуларност у бирачком телу и тако наметао нове окове тоталитаризма.

Поред конфискације имовине, политичком олошу треба забранити да се баве политиком за сва времена. То је – политички остракизам. Сви који су били у политици од 1990 до данас морају да се одстране из политике, јер је Србија у време њиховог бављења политиком пропала. Сада треба дати прилику, кроз директну демократију, новим људима. Они су једина наша нада. Последња одбрана државе и нације.

Осионост је последњи стадијум лудила режима. Вређају интелигенцију грађана на сваком месту и у свакој прилици. Убеђени су да имају подршку сатрапа из бриселске администрације и да им нико ништа не може. Убеђени су да су сада најјачи.

Мала је ово земља, колики смо ми издајници?

Мала је ово земља, колики смо ми издајници?

То је одлична прилика за рушење издајничког режима.
То не смемо пропустити.

Извор: Бранко Драгаш

 

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *