Вијести, Мишљења

Медицином против православља и ћирилице

Поводом темпларских крстова у Нишу

МЕДИЦИНОМ ПРОТИВ ПРАВОСЛАВЉА!

Има разлога за неслагање, па и протест!

Званичници кажу да су примедбе на овакву ВАНМЕДИЦИНСКУ иконографију – злонамерне. Није тачно. Напротив! То је НЕПРИСТАЈАЊЕ НА ЊИХОВУ ЗЛОНАМЕРНОСТ! То што је неко учинио и добро дело, не може му бити оправдање и искупљење и за његово – злодело! Цига који је старици пренео намирнице са пијаце до њене куће и успут јој ОПЕЉЕШИО НОВЧАНИК нема ни оправдања ни искупљења за злодело! У томе је подвала. Једна госпођа из Грчке је Дечијој хируршкој клиници у Нишу дала значајан новчани прилог за опрему, и на Клиници је лепо приказан њен допринос и одато јој признање које је доступно свим посетиоцима клинике, али тај добротворни гест није злоупотребљен за постизање БИЛО КАКВИХ ВЕРСКИХ ЦИЉЕВА, што се за ове „рогате крстове“ на Кардиохирургији нипошто не може рећи! У томе је подвала! Директор Кардиохирургије Драган Милић може да буде и угледан хирург и да прича да свака кардиохирургија у свету „има свој лого“, али лого нишке кардиохирургије се не може злоупотребљавати за остваривање било каквих ВЕРСКИХ ЦИЉЕВА, а овде се баш о томе и ради! Ову клинику је изградила држава Србија, и ако на њој нема ПРАВОСЛАВНИХ СИМБОЛА, онда не може бити ни симбола БИЛО КОЈЕ ДРУГЕ ВЕРЕ! Они средњевековни копљаници на коњима са темпларским КАТОЛИЧНИМ крстовима немају никакве везе са медицином 21. века, и није им место на оваквом објекту. Будући нишки кардиохирурзи неће бити „бољи хирурзи“ под КАТОЛИЧКИМ, па ни било каквим другим ВАНМЕДИЦИНСКИМ симболом!

Официр је послао војника да његовој жени однесе паре. Дечко се досетио да ту услугу искористи и за себе лично, па је те паре употребио и за постизање свог „мушког“ циља. После „услуге“ рекао је жени: „То ти муж шаље паре“! Жена је једним ударцем убила две муве.

Споља нема предвиђене ћирилице која је у позадини на слици ...

Споља нема предвиђене ћирилице која је у позадини на слици …

Ми код Кардиохируршке клинике не пристајемо ни на какве друге ефекте осим – медицинских! А овде има и оних који су ово злоупотребили и за постизање ВАНМЕДИЦИНСКИХ ЦИЉЕВА! То што је Клинику освештао нишки владика Јован нама ништа не значи, јер он је ИРИНЕЈЕВ ВЛАДИКА, а не владика СПЦ. То није исто!

Извор: Жељко Филиповић

Вијестио: Злонамерно заборављена ћирилица:

http://www.vijestio.com/vijesti/region/masoni-gradili-bolnicu-u-nisu/

http://www.vijestio.com/vijesti/region/u-otvaranju-klinike-za-kardiohirurgiju-u-nisu-ucestvovao-i-majkl-kirbi/

Још једна зграда без ћирилице на улазу. Зашто се српски лекари стиде српског писма? Кога они лече? Американце?

Нико није одговоран за овај суноврат српског писма? Чак га и држава не користи?Шта ради „заштитник“ грађана? „Ала нас је заштитио!“

Лепо се види да је ћирилица планирана – а онда је заборављена…

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *