Технологија и Наука

CISCO: Мобилна интернет ера је пред нама!

cisco_560_300
У Дубровнику је одржан велики регионални скуп “CISCO Connect 2013″ посвећен интернету и мрежним технологијама, окупљајући преко 850 стручњака и новинара из девет земаља у региону, а закључено је да је пред нама мобилна интернет ера.

Главна тема овогодишњег скупа биле су интернет технологије, односно њихов даљи развој и имплементирања у све сегменте људског живота. Велики акценат стављан је и на крупне промене које ће уследити у пословању малих, средњих и великих компанија за синхронизацију свих рачунарских компоненти у оквиру предузећа и њихову лакшу контролу, односно управљање.

На уводној презентацији говорило се и о даљим плановима компаније CISCO за унапређење својих академија, које веома успешно послују и у Србији, као и о даљим инвестивцијама у ИТ образовни систем који је из године у годину све динамичнији и интересантнији.

“CISCO Connect 2013″ остаће упамћен као скуп који је донео и низ новитета у електронском пословању чије се имплементирање ускоро очекује у различитим приредним и банкарским окружењима.

На предавањима у оквиру скупа доста се говорило и о будућности интернета, као носиоца информација и најразличитијих садржаја, даљој експанзији мобилних уређаја и цлоуд (клауд) компјутингу. Порука је јасна – мобилна интернет ера је пред нама!

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *