All posts tagged 'ОЕБС'

NSA шпијунира и ОЕБС

Беч – Америчка обавјештајна служба NSA прислушкује и ОЕБС у Бечу, тврди њемачки експерт Холгер Штарк. Он истиче да …

Страница 2 од 212