Вијести, Спорт

Тениски турнир у Дубаију

Новак Ђоковић и Роџер Федерер састају се 32. пут, улог је финале Дубаија, а њихов окршај можете пратити уживо уз Блицспорт.рс.

12

Ово неће бити обичан полуфинални меч, већ дуел за за престиж и поправљање међусобног учинка.

Нолета још један корак дели до борбе за одбрану титуле, али би се пласманом у финале изједначио по броју победа са Федерером, који је славио 16 пута у њиховим сусретима.

Ненад Зимоњић и Данијел Нестор бориће се за титулу на турниру у Дубаију пошто су у полуфиналу савладали немачку комбинацију Данијела Брандса и Флоријана Мајера са 7:6(4), 7:6(10)

328238_zimonjic12_f.

Зики и Нестор, иако су два пута одузимали сервис и имали значајну предност, претрпели су такође и два брејка, па су сходно томе морали победника у првом сету да решавају у тај-брејку где су ипак били успешнији од немачког дубла.

Прича у другом сету била је много занимљивија, јер су се Мајер и Брандс жестоко држали и пружали отпор све до још једног тај-брејка када су тек након 18 поена положили оружје пред Србином и Канађанином.

У финалу Зимоњић и Нестор играће против победника дуела Томаша Беднарек/ Лукаш Длухи – Рохан Бопана/Аисам-ул-Хак Куереши.

Извор: Блиц

 

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *