Спорт

Савићевић: Желим трофеје са Звездом

Vukan-Savicevic

Млади фудбалер Вукан Савићевић изјавио је да жели да освоји неколико трофеја и игра Европу са Црвеном звездом, па тек онда да размишља о иностранству.

‘Црвено-бели’ се налазе на припремама у Словенији, а 19-годишњи фудбалер је недавно продужио уговор са клубом.

“Одличан је осећај продужити сарадњу са клубом у којем сте поникли. Ово ми је други пут да сам се обавезао на верност тиму за који навијам одувек и за који ме поред фудбала вежу и јаке емоције.”

“Желим да оставим траг на Маракани, да освојим неколико трофеја, да играм Европу пред ‘Делијама’, па тек онда да размишљам о иностранству”, рекао је Савићевић за званични сајт клуба.

“Волео бих да имам већу минутажу у следећој сезони. Нисам незадовољан ни претходном, играо сам на неколико сусрета, осетио атмосферу, стекао мало искуства и спремио се за веће домете у наредном периоду.”

Савићевић очекује да ће се његови саиграчи и он брзо уколпити у замисли новог тренера Славише Стојановића.

“Стигао нам је нови тренер и очекујем да се брзо уклопимо у његове замисли. Сигурно је да очекујемо најављена појачања, међутим не оптерећујемо се превише, јер се тиме баве људи из управе. Најважније је да се добро припремимо и да сезону започнемо добрим резултатима”, закључио је Савићевић.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *