Спорт

Припреме кошаркаша Србије без Мачвана

003371
Селектор репрезентације Србије Душан Ивковић обавио је јуче прву прозивку пред почетак припрема за Европско првенство у Словенији у септембру, преноси Б92.

Од 19 имена која се налазе на списку потенцијалних путника на Еуро, на првом окупљању појавило се њих 13, а само је Милан Мачван изостао без оправдања.

Први је стигао капитен Ненад Крстић, а поред њега су ту још Милош Теодосић, Немања Дангубић, Дејан Мусли, Рашко Катић, Владимир Мицов, Богдан Богдановић, Стефан Бирчевић, Немања Бјелица, Данило Анђушић, Владимир Штимац, Стефан Марковић и Владимир Лучић.

Немања Недовић је у Оукленду, гдје би требало да потпише уговор са НБА екипом Голден Стејт и придружиће се тиму 14. јула.

Најбољи свјетски плејмејкер у свом узрасту Василије Мицић добио је додатних шест дана одмора, јер је до недјеље учесвтовао на омладинском првенству свијета, гдје је наша селекција освојила сребрну медаљу.

Ђорђе Гагић и Никола Калинић су са универзитетском репрезентацијом у казању, док је Немања Крстић са репрезентацијом за играче до 20 година, која у уторак стартује на Европском првенству.

Репрезентација Србије ће се на Европском првенству које се игра од четвртог до 22. септембра такмичити у групи “Б”, заједно са селекцијама Литваније, Летоније, Црне Горе, БиХ и Македоније.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *