Спорт

Ђоковић: Мислим само на турнир у Мадриду

djokovic
МАДРИД – Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је данас да су тренутно све његове мисли сконцентрисане на предстојећи турнир у Мадриду и да на размишља о ономе што долази после, укључујући и Ролан Гарос, једини грен слем турнир који, за сада, није освојио.

djokovic Ђоковић: Мислим само на турнир у Мадриду„Сваки турнир доживљавам посебно, идем један по један. Сад ми је првенствени циљ да овде „догурам“ што даље“, рекао је Ђоковић новинарима у Мадриду.

Он је прошле сезоне, на плавој шљаци, елиминисан у четвртфиналу од Јанка Типсаревића, што значи, да је реално очекивати да ове године оствари бољи резултат.

Први ривал српском тенисеру, у другом колу, с обзиром да је као први носилац слободан на старту, биће Бугарин Григор Димитров.

До сада су се састали два пута и Ђоковић је добио оба меча, без изгубљеног сета, прошле године у Шангају и недавно у Индијан Велсу.
„Он је веома талентован и знам да може да игра добро на свакој подлози. Покушаћу да „уђем“ што више у терен“, поручио је Ђоковић и додао да је његов зглоб све боље и боље.

Ђоковић је данас у Мадриду заједно са осталим најбољим тенисерима света, Роџером Федерером, Ендијем Марејом, Рафаелом Надалом, Жо-Вилфредом Цонгом, Ришаром Гаскеом, као и најбољом тенисерком света Сереном Вилијамс минутом ћутње на централном терену одао почаст преминулом првом човеку АТП-а Бреду Друиту.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *