Култура

Шта се уистину слави 1.маја?

pagani

Први мај је познат широм света као “међународни празник рада”, то знају сви. Али веома мало људи зна да се иза слављења овог дана/празника крије једна од великих обмана читавог човечанства! Сви који га славе су у ствари наведени да несвесно прослављају нешто што нема везе ни са радницима и њиховим правима нити са радом!

Идемо редом.

Позадина слављења првог маја има своје корене у древним паганским празницима природе чије је поштовање преживело до данашњих дана. У Европи се од давнина на тај дан слави Валпургијска ноћ. Према предању (описао га је Гете у првом делу “Фауста”), у тој ноћи сва нечиста сила целог света скупља се у Немачкој, на гори Брокен. Демони стижу на својеврсну смотру, како би се у стројевом кораку поклонили сатани. Валпургијска ноћ увек “пада” 1.маја, односно у ноћи између 30.априла и 1.маја. Уз то, од давних времена на тај дан се славио и пагански празник Белтане у част природе и плодности. 

Веома мали број људи је чуо за Адама Вајсхаупта. Онај ко жели заиста знати како функционише велика превара човечанства на глобалном нивоу, за њега мора знати, упркос његовој жељи да остане анониман до данашњих дана. Истина је међутим, да ипак за овог човека зна мали број људи и дан данас. У овом посту ћемо само укратко о њему и његовом “делу” што је везано за прославу 1.маја.

Адам Вајсхаупт је рођен 1.маја 1748. (опет тај 1.мај) у сиромашној породици покрштених јевреја с почетка 17.века у немачком месту Инголштат. Био је католички свештеник којем је велика жеља била да постане велики језуита којем ће име бити записано у анале историје као и оснивачу тог реда Игнацију Лојоли. Ипак је остао упамћен по томе што је прихватио Луцифера и основао 1.маја 1776. (опет тај 1.мај), на свој 28 рођендан, Братство названо Перфекционисти, Илуминати или Просветљени баш као и једно мало тајно друштво основано у Шпанији у петнаестом веку, које није дуго постојало због страшне Инквизиције. Циљ овог братства био је и остао да се једном светском револуцијом изазове стварање Новог светског поретка.

Први мај као празник рада је проистекао из комунистичке традиције радничког покрета. На Првом конгресу комунистичке Друге Интернационале одржаном 1889. одлучено је да у част сећања на демонстрације Чикашких радника 1.маја 1886. на даље буде слављен 1. мај као Празник рада! Ову последњу верзију деца и даље уче у оквирима образовања креираном од стране истих тих Илумината!

Маркс је био члан тајног друштва из мреже Елите/Илумината/Братства под називом Лига праведних, која је касније постала Комунистичка лига. Отуда вам може бити јасније из чијих лабораторија је потекла идеологија звана комунизам из којих потичу и све остале, а чији циљ је свађати, закрвити што већи број људи који ће се међусобно истребљивати!

Ма ко сутра славио Празник рада, он у ствари хтео то не хтео, несвесно слави једном речју зло које је човечанству донело толико бола и патње!

Ноћас ће се окупити новопагани. Палиће ватре, играти, плесати у част природе око стуба око којег су свезане траке у боји који симболизује фалус. У тим ритуалним играма помињу се древна демонска божанства Баал, Зелени човек, Пан, Зелени Јурај итд. Те ноћи се и оргија.

Прогледајте и пробудите се а када се пробудите будите друге, не дозволите да будете увучени несвесно у ове сатанистичке играрије… на први поглед мислимо да празник има баш оно значење “како су нас учили и како нас и даље уче”, а уистину као и многе друге ствари којима су нас окружили, право значење је скривено и добро познато само креаторима злочиначког матрикса у којем на жалост манипулишу тако успешно и ефикасно овим наивним човечанством!

 

Извор: Фејсбук

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *