Хуманитарне акције

Апел за помоћ Ани Живковић из Јагодине

Pomoc-za-Anu

Асистенткињи крагујевачког Филума, Ани Живковић, хитно потребна средства како не би остала без обе ноге. Једина нада је третман у Њујорку који кошта 80.000 долара.
Ана Живковић је асистенткиња Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу. Има свега 28 година, а због болести би могла да остане без обе ноге.

Наиме, она болује од тумора карличне кости и након детаљних прегледа које је обавила у Италији, констатовано је да је једино што тренутно може да јој спасе живот – ампутирање обе ноге.

Ипак, појавила се нада, пошто се у Америци раде посебни третмани такве болести који пружају наду за оздрављење. За сада, једина препрека да Ана оде у Њујорк је новац, односно 80.000 долара.

Њени студенти, пријатељи, комшије, медији, цела Србија, удружили су се у прикупљању помоћи. Организују се концерти, представе, а постављене су и хуманитарне кутије по крагујевачким тржним центрима у које је могуће убацити прилог.

Дајте колико можете, јер је 80.000 долара наизглед недостижна сума, али уколико сви учествујемо, може да буде много ближа.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *