Вијести, Занимљивости

Српкиња Јелена Киш је међу 10 најлепших удатих жена на свету!

Светско такмичење најлепших удатих дама Мрс. Ворлд 2013. одржано је 23. новембра у Гуангзхонгу у Кини. На такмичењу у ком учествују представнице свих земаља света Јелена Киш представница Србије  је изабрана у Топ 10, односно 10 најлепших удатих жена света.

Победница је Мрс. Америке, а пратиље су Мрс. Енглеске и Мрс. Сингапура. Наша представница се вратила из Кине, и ексклузивно за портал открива како изгледа кад мајка и успешна пословна жена ускочи у улогу мисице.

Мис удатих жена Србије Јелена Киш

Мис удатих жена Србије Јелена Киш

 

– Такмичење за Мрс. Wорлд је једно од најлепших искустава које сам доживела! Цела организација је била на светском нивоу. Иако смо сигурно све у почетку размишљале о такмичењу, пријатељства која су стечена превазилазе све. Како смо све у браку, и већина нас са децом, ово путовање је показало да смо исте, из било ког дела света, да нас исте ствари радују и растужују.

Десетодневни боравак у Кини био је испуњен свакодневним припремама, вежбама са кинеским и америчким кореографима, али и туристичким обиласцима. Град Гуангзхоу у ком је било одржано такмичење се налази у југоисточном делу Кине и броји око 13 милиона становника. Јелена каже да су се организатори трудили да им на сваки начин помогну и учине боравак лепим, јер су препознали значај и потенцијал оваквог такмичења: осим узајамног промовисања земаља ту су могућности за пословање а и пријатељства-сарадње која ће донети плодове.

Јелена је носила моделе наших креатора и дизајнера Марије Иванковић (Марија Ханд Маде), Верице Планић, Јадранке Каназир и накит Мајдан Арта. Каже да јој је посебно драга запажена огрлица са мотивима Хиландара коју је носила уз етно хаљину.

Извор: Блиц

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *