Вијести, Занимљивости

Руски патриотски „ајфон“

Компанија „Caviar“ недавно је представила луксузну верзију „ајфона“ са угравираним Путиновим ликом под називом „Caviar Supremo Putin iPhone“, којом се, како тврде, на најбољи начин изражава патриотизам.

На руском тржишту доступан је златни „ајфон“ са угравираним Путиновим ликом и с првих неколико ријечи руске химне, пише Москов тајмс.

„Ајфон“ је један од најскупљих паметних телефона на тржишту, па се тако модел „5S“ у САД продаје по цијени од 650 долара (у слободној продаји), за основни модел капацитета 16 гигабајта.

Ова цена је великом броју корисника прескупа па љубитељи компаније „Епл“ овај телефон купују по мањој цијени, али уз потписивање двогодишњег уговора с мобилним оператерима.

Међутим, поједини корисници са дубљим џепом који желе да имају телефон с којим ће „бити примјећени“, често се окрећу луксузним брендовима мобилних компанија попут „Вертуа“, чији су паметни телефони направљени од титана и коже и чија цијена износи више од 10.000 долара, односно луксузним верзијама „ајфона“ које су додатно побољшане и украшене златом и такође коштају више хиљада долара.

Компанија „Caviar“ је недавно представила један такав модел намијењен руском тржишту, а у овој компанији тврде да је управо њихова верзија под називом „Caviar Supremo Putin iPhone“ најбољи начин за изражавање патриотизма.

Руски патриотски ајфон (Foto: brobible.com)

Руски патриотски ајфон (Foto: brobible.com)

Наиме, овај паметни телефон, осим што је украшен златом, има угравиран портрет Владимира Владимировича Путина и првих неколико ријечи руске химне.

Цијена за овакво изражавања патриотизма није мала – треба издвојити око 3.200 евра!

Извор: РТРС

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *