Вијести, Свијет

У Одеси су зверско лице показали кијевски штићеници НАТО и украјинске усташе

УДАР НА РУСКО ПРАВОСЛАВНО СТАНОВНИШТВО У УКРАЈИНИ – ОДЕСКИ МУЧЕНИЦИ, ВЈЕЧНАЈА ПАМЈАТ!

  • Где су поводом злочина у Одеси Лекари без граница и њихов први месар Кушнер?
  • Где су англосаксонски медији и њихова муза Кети Холбрук?
  • Шта мисли о „догађају” у Одеси познати „хуманиста” Леви?
  • Немојте се трудити, даме и господо. Сви набројани би само или су већ само одмахнули руком, јер „она тамо” угљенисана тела су ипак само руска угљенисана тела
  • Злочин у Одеси није само ратни злочин. Наоружани кијевски бандити нису спалили, убили и ранили стотине наоружаних људи већ стотине ненаоружаних демонстраната. То је злочин против обе цивилизације

        Пише: Оливер ВУЛОВИЋ

        ДА ЛИ су „стара дама”, Европа, и њено копиле ЕУ занемели од ужаса после ретких, до остатка света једва допрлих новинских вести, још ређих тв-снимака и фотографија безмало стотину живих запаљених, угљенисаних и још након смрти оскрнављених Рускиња и Руса у Згради Синдиката у Одеси?

        Не, та вечита географска, политичка и културолошка курветина и њено поменуто копиле су као и 1999-те године, када су покушавали на све начине да сакрију своја и дивљаштва њихове шиптарских служинчади током спаљивања Србије, и сада на све начине покушавали да сакрију злочин због којег би и тоге са некадашњих судија Инквизиције од запрепашћења попадале.

        А све по команди НАТО пакта.

        Какав крвави пир! Каква демонстрација нељудског! Каква је то показна вежба нехуманости и крвожедности коалиције фашиста и католичких екстремиста према руском народу у Одеси била!

        А све по команди НАТО пакта.

        Са истим оним сировим убилачким заносом који су имале Усташе у јулу 1941. године док су у Глини палиле православну цркву пуну српске нејачи са Кордуна, 2014. године су њихови модерни идеолошки побратими из Десног сектора, потпомогнути са до зуба наоружаним америчким плаћеницима, јуришом натерали и сатерали на стотине ненаоружаних руских демонстраната у Зграду Синдиката у Одеси и након тога около зграде потпалили ломачу.

        Ни то бандитима није било довољно него су и пуцали на људе који су у амбис искакали са прозора и са ивица зграде.

        А све по команди НАТО пакта.

        Поменута „стара дама” и њено ЕУ копиле су кроз уста НАТОвског грко-католичког службеника и убице, Јацењука, непрестано понављале да је „догађај” у Одеси руски план за уништење Украјине!?

        Рус ? Народа чија Црква у историји није имала суд који је палио нерусе, неверујуће, супротноверујуће и најогорченије противнике, да би сада, баш како би то ваљало НАТО пакту, у 21. веку напрасно прионули на спаљивање стотињак својих сународника?

        Где су Лекари без граница и њихов први месар Кушнер?

        Где су англосаксонски медији и њихова муза Кети Холбрук?

        Шта мисли о „догађају” у Одеси познати „хуманиста” Леви?

        Немојте се трудити, даме и господо. Сви набројани би само или су већ само одмахнули руком, јер „она тамо” угљенисана тела су ипак само руска угљенисана тела.

        А све по команди НАТО пакта.

        На исти начин којим су НАТО мозгови преко америчког амбасадора у Београду, Цимермана, торпедовали Кутиљеров споразум у Лисабону од 27. марта 1992. године и наставили да пуштају псе рата на Србе који су живели на територији СФРЈ, тако су сада, прво шеф ЦИА Бренан посетом Кијеву од 14. априла, онда и потпредседник САД Бајден посетом Кијеву од 21. априла, торпедовали прво Споразум од 21. фебруара о.г. између легалног председника Јануковича, са једне стране, и наоружане опозиционе коалиције грко-католика и нацистичког Десног сектора (којем је ЕУ потписима своја три министра спољних послова била гарант), са друге стране, и само мало касније, Споразум из Женеве од 17. априла ове године који су сачиниле САД, ЕУ, Руска Федерација и представници пучистичке власти из Кијева.

        Торпедовањем та два споразума САД су коначно и неповратно напујдале кијевске нацисте и галицијске гркокатоличке фаланге на руско становништво у Украјини.

        И тада и сада постојао је и постоји само један циљ: припадници словенске православне цивилизације морају бити не само војно поражени, него и масовно депопулисани и духовно преобраћени.

        А све по команди НАТО пакта.

        Злочин у Одеси није само ратни злочин. Наоружани кијевски бандити нису спалили, убили и ранили стотине наоружаних људи већ стотине ненаоружаних демонстраната. То је злочин против обе цивилизације, и оне коју су они такви крволочни кави су били представљали и оне на коју су се, такви какви јесу, умоболно острвили.

        А све по наредби НАТО пакта.

        Крвопролиће у Одеси је још једна куглица из бројанице вечног рата коалиције Свете столице и Луциферових потомака против Православног Крста на територији Кијевске Русије.

        А све по наредби НАТО пакта.

       

Мирис паљевине се ширио Одесом

Мирис паљевине се ширио Одесом

Зато ће мач у световладимировским и светођорђевским рукама бити прецизан докле год буде и једног бандита на територији Кијевске Русије или њиховог повлачења и до самих зидина оног који у рукама држи горе поменуту бројаницу.

А све до уништења НАТО пакта.

Одески мученици, Вјечнаја памјат!

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *