Вијести, Свијет

Свештеникова жена основала цркву за стриптизете

028396

Жена свештеника у Нешвилу Ерин Стивенс (42) сама је основала огранак националне Цркве за стриптизете како би помогла женама које се баве тим послом.

„Морала сам нешто да предузмем, а онда сам осјетила сам да ми Бог каже: ‘Иди, нахрани стриптизете'“, повјерила се Ерин новинару „Фокс њуза“.

Овај „позив“ мајка тројице синова примила је прије годину дана, након 21-одневног поста. Необичан догађај натјерао ју је да оснује сопствену службу у оквиру такозвене Цркве за стриптизете, организације која дјелује широм свијета и чија је мисија да допре до радника у сексуалној индустрији.

„Позвала сам власника једног од оближњих стриптиз клубова и питала га да ли могу да дођем и донесем храну за стриптизете. Он се сложио и тако је све почело. Никада са собом не носим Библију и не покушавам да их промијеним“, прича Стивенс и додаје да многе крију од својих најближих којим се послом баве.

Како каже, њен задатак је врло једноставан: она носи домаћа кувана јела у локалне клубове и нуди моралну подршку женама које тамо раде, слуша све проблеме са којима се суочавају, савјетује их и чак брине о њиховој дјеци.

До сада је упознала преко стотину играчица у 15 различитих клубова, а како тврди, барем једна стриптизета је напустила каријеру захваљујући њеним савјетима.

„Никада нисам ни сањала да ћу основати једини огранак Цркве за стриптизете у цијелом Нешвилу. Али, нимало не сумњам да је ово прави посао за мене“, додала је Ерин.

Нјен муж Тод, који ради у оквиру националне Цркве за стриптизете, јако је поносан због свега што је његова супруга урадила.

Црква за стриптизете има више од 65 огранака широм Америке, у Денверу, Чикагу, Мајамију и многим другим градовима.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *