Вијести, Свијет

ПУТИН: Хвала вам за рад за Русију и служење својој родној земљи

ПРЕДНОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ У КРЕМЉУ ОКУПИО РУСКУ ПОЛИТИЧКУ, ЕКОНОМСКУ, ВОЈНУ И КУЛТУРНУ ЕЛИТУ

  • Уверен сам да схватате да је консолидација друштва кључни предуслов савладавања свих проблема и тешкоћа и кључни предуслов даљег развој Русије. Одговоран и брижљив однос према Отаџбини одувек је био потврда части, благородства осећања грађанског дуга и верности духовним традицијама наших предака
  • Година која је пред нама неће бити лака. Пред нама је доста тешких задатака, али ћемо их неизоставно решити

         НОВОГОДИШЊИ пријем Владимира Путина окупио је у Кремљу прве личности руских партија, највећих компанија, културе, науке, уметности, Оружаних снага РФ и свих чланица Руске Федерације.

         Ево шта им је – и како им је – шеф државе рекао уочи 2015. која ће за њихову земљу бити истовремено и тешка и изазовна:

         „Сви ви оштро осећате ритам времена и убеђен сам да рад за Русију, служење својој радној земљи и одбрану њених интереса сматрате својим животним приоритетом. Такав одговорни и брижљиви однос према Отаџбини одувек је био потврда части, благородства осећања грађанског дуга и верности духовним традицијама наших предака.

         Година која истиче показала је колико су ти квалитети данас потребни. Њих је наш народ у пуној мери продемонстрирао када је искрено подржао повратак Крима и Севастопоља у своју родну породицу, у Русију.

         Не бивају често догађаји који су у стању да овако често уједине и мобилишу друштво, да изазову овако моћна патриотска осећања. Али, веома је важно да очувамо то градитељско расположење и да рашчистимо простор за реализацију грађанских иницијатива.

         У свему овоме сте – без икаквог преувеличавања – огромну улогу имали ви који сте сада у овој сали, свако од ва, поштоване колеге.

         Уверен сам да схватате да је консолидација друштва кључни предуслов савладавања свих проблема и тешкоћа и кључни предуслов даљег развој Русије.

         Година која је пред нама неће бити лака. Пред нама је доста тешких задатака, али ћемо их неизоставно решити.

         Зато желим да вам се свима – сада, уочи Нове године – захвалим за учињено, за веру у своје снаге и за умешност да одговарате на изазове времена.

         Желим вам радисти и среће!

         Дозволите да подигнем здравицу за Русију!

ПУТИН: Хвала вам за рад за Русију и служење својој родној земљи

ПУТИН: Хвала вам за рад за Русију и служење својој родној земљи

За мир и просперитет!

За успех и срећу у свим вашим делима и покушајима!

Срећна вам 2015. година.”

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *