Вијести, Свијет

О ЗАБРАНИ, ОТВОРЕНО И БЕЗ МАСКЕ

Најновија препорука о забрани приказивања руских филмова у Украјини, у којима се појављују руски војници, као и друге препоруке и забране и избацивање руског језика из званичних институција државе. Потврђује све моје досадашње изнесене тврдње.

Да су у Украјини, а по налогу и инструкцијама Америке, НАТО-а и ЕУ, на кључна места у вршењу (покушају вршења), власти, постављени фашисти, њихови директни сарадници, и послушници, који су запалили Украјину и извршили нелегални државни удар-пуч.

Закон о забрани ћирилице, НДХ

Закон о забрани ћирилице, НДХ, 25. априла 1941.

Тако се дешавало и у Нацистичкој Држави Хрватској, од 1941-45.године, а поновило 1990. год. по доласком на власт фашисте Туђмана и његове странке ХДЗ, који су одмах у новом уставу избацили Српски језик из употребе, да би недуго послије тога уследила убиства Срба и њихов прогон из Хрватске. На жалост, то се у Хрватској још и данас дешава, а све под диригентском палицом ЕУ, Америке и НАТО-а, јер је Хрватска чланица побројаних.

Из горе поменутог, браћо Руси, вас су напали фашисти и по свим нормама међународног права, имате сва права, да се браните, и то свим средствима са којима располажете. Да, са свим средствима како би сте одбранили право на живот, право на своју имовину, право на слободан избор, где ћете и са киме живети, и најсветије право, право на одбрану Отаџбине. А која је, у ово време, од подмуклог и фашизмом задојеног непријатеља безочно нападнута. И то свим видовима притисака, уцена, као и уз оркестрирану гебелсовску медијску пропаганду, која не стаје, већ се из дана у дан захуктава, како би се ви Руси, Руска Федерација и Председник Путин, приказали чак и у горем светлу и лику, негативаца, од нас Срба. Којег је направила, та западна, гебелсовска, медијска пропаганда.

Из тог разлога, имате моју безрезервну подршку и нека Вам је у томе светом задатку, одбрани своје Отаџбине и Драги Господ Бог у помоћи.

Искрено и с поштовањем,
српски песник за децу и одрасле,
Милосав Миле Кнежевић, раб Божији.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *