Вијести, Свијет

НЕМАЧКИ ВОЈНИ ЕКСПЕРТИ: Пилотска кабина малезијског Боинга изрешетана

ХАЈСЕНКО И БИДЕРМАН ТВРДЕ ДА НИЈЕ ОБОРЕН СЛУЧАЈНО, НИТИ РАКЕТОМ СА ЗЕМЉЕ

  • Петер ХАЈСЕНКО: „Улазне и излазне рупе од метака у пилотској кабини. То нису нагађања, већ анализа очигледних факата: на кабини пилота постоје рупe од метака. Калибра 30mm, а авиони СУ-25 имају митраљезе од 30mm типа GSch-302/АО-17A, који користи експлозивну муницију
  • Пуковник Бернд БИДЕРМАН: „Делићи ракете, када ударе у труп авиона, производе огромну температуру трења. Један делић садржи исто толико кинетичке енергије као удар браника камиона од 40 тона који иде брзином од 60km на сат. У случају малезијског Боинга, ватра је букнула тек после „додира“ са земљом, јер су запаљени делови авиона ступили у контакт с горивом“

          РАКЕТНИ напад на малезијски Боинг је искључен, пошто на кабини пилота има рупа од метака великог калибра.

          То пребацује одговорност за убиство путника у авиону на Ратно ваздухопловство Украјине.

          Свој коментар о несрећи MH17 написао је немачки експерт Петер Хајсенко (Haisenko).

           „Улазне и излазне рупе од метака у кабини. То нису нагађања, већ анализа очигледних факата: на кабини пилота постоје рупe од метака.

          Виде се улазне и неке излазне рупе.

          Крајеви рупа од метака су савијени ка унутра и округлог облика. Калибра 30mm. Излазне рупе су слабије формиране и крајеви иду напоље. Осим тога, две излазне рупе су чак направиле испупчење на алуминијумској оплати. То јест, делићи муниције су из унутрашњости кабине изашли напоље. Заковице су такође искривљене ка споља … Постоји само један могући закључак:

          Авион није оборен ракетом. Оштећења на авиону су искључиво у кабини пилота.

          Као што је познато, Русија је објавила радарске снимке који показују да се украјински авион СУ-25 налазио близу MH17. То је у складу с изјавом шпанског контролора лета (радио у Кијеву) да су два украјинска ловца била у директном контакту са MH17.

          Погледајте наоружање СУ-25: он има митраљез од 30mm типа GSch-302/АО-17A, који користи експлозивну муницију.

          Пилотска кабина МН17 је погођена с две стране, пошто постоје улазне и излазне рупе на истој страни…“.

          По мишљењу немачког војног експерта пуковника Бернда Бидермана, малезијски авион није могао да буде оборен ракетом „земља-ваздух“:

           „Оплата малезијског Боинга обореног 17. јула у источној Украјини можда није погођена ракетом“.

          Процена пуковника у резерви Бидермана објавио је немачки лист „Neues Deutschland“.

          Да је малезијски авион оборен ракетом са земље, одмах би се запалио, тврди овај стручњак немачке војске за зенитне ракете. Његови аргументи су следећи:

           „Делићи ракете, када ударе у труп авиона, производе огромну температуру трења. Један делић садржи исто толико кинетичке енергије као удар браника камиона од 40 тона који иде брзином од 60km на сат. У случају малезијског Боинга, ватра је букнула тек после „додира“ са земљом, јер су запаљени делови авиона ступили у контакт с горивом“.

          Бидерман познаје совјетску и руску технологију ПВО, руководио је ракетном јединицом у Источној Немачкој и предавао на Војној академији у области зенитних ракетних система.

НЕМАЧКИ ВОЈНИ ЕКСПЕРТИ: Пилотска кабина малезијског Боинга изрешетана

НЕМАЧКИ ВОЈНИ ЕКСПЕРТИ: Пилотска кабина малезијског Боинга изрешетана

Као што је познато, Стејт департмент САД је сада променио став, померивши акценат са „руске окрутности“ на „трагични несрећни случај“.

Наведена мишљења немачких експерата доказују да ниједна америчка верзија није тачна. Јер, доказују да је управо украјинска авијација оборила несрећни Боинг.

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *