Свијет

„Бесмртни пук“ у Москви окупио 650.000 људи – на челу му био Путин

КАО И ПРОШЛЕ ГОДИНЕ: НОСИО СЛИКУ ОЦА И ПОКАЗАО САД ДА СЕ НЕ БОЈИ НИ ЊИХ НИ СВОГ НАРОДА

  • „Пук“ је прошао Лењинградским проспектом (од стадиона фудбалског клуба Динамо) Тврском улицом до Црвеног трга
  • Либерали и „американци“ посакривали се по мишјим рупама. Јер, тих пола милиона – то је само део московске „путинске већине“

        АМЕРИКАНЦИ и њихове европске слуге и вазали – нарочито они што воле да их сматрају „источним крилом NATO“ – поново су се нашли у чуду.

        Оборили цену нафте и увели Москви и америчке и европске санкције – да би променили спољни курс Русије и оборили рејтинг Владимира Путина, а он им прво приредио Сирију, па војну параду какву они могу само да сањају и на крају – у истом дану – величанствену манифестацију „Бесмртни пук“ која је само у главном граду РФ извела на улице преко 650.000 људи.

        Московски либерали, западњаци и „американци“ посакривали се по мишјим рупама. Јер, тих 650.000 – то је само део „путинске већине“.

„Бессмертный полк“. Шествие в честь Дня Победы 9 мая 2016 года

        А још је на челу те непрегледне реке људи који су са поносом носили фотографије својих предака који су учествовали у пребијању кичме нацизму и великонемачким аспирацијама ишао – лично Путин.

        Показао је и Вашингтону, и Берлину, и Лондону, и Варшави – да је са својим народом. Да се ничега не боји. Поготово да се не боји сопственог народа.

        Као и прошле године, Путин је носио фотографију оца који је одслужио војни рок као морнар у Севастопољу, а кад је почео рат – добио „распоред“ и био упућен у једну важну војну фабрику. Он је, међутим, хтео на фронт и добио нови распоред: диверзантски одред НКВД… Потом је у једној борби био рањен…

        „Пук“ је, иначе, прошао Лењинградским проспектом (од стадиона фудбалског клуба Динамо) Тврском улицом до Црвеног трга.

В Москве проходит шествие «Бессмертного полка»

        Учесници манифестације, међу којима је било највише младих и родитеља са децом, имали су прилику да на три места (успут) бесплатно пробају „руску војничку кашу“.

        „Бесмртни пук“ је прошао и свим другим градовима Русије.

        У Санкт-Петербургу је окупио преко 300.000 људи, у Казању преко 45.000…

        Назив „Бесмртни пук“ појавио се 2012-те у Томску, а већ наредне године је манифестација одржана у 120 градова широм Русије.

„Бесмртни пук“ у Москви окупио 650.000 људи - на челу му био Путин

„Бесмртни пук“ у Москви окупио 650.000 људи – на челу му био Путин

Прошлог маја је постала сверуска и престала да буде само војно-меморијална јер је одмах постала део везивног ткива руског друштва.

„Бесмртни пук“ је ове године промарширао градовима преко 50 земаља света…

Шествие „Бессмертного полка“ в Москве на День Победы

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара