Вијести, Регион

Вучић у Москви због прегледа или мале тајне великих мајстора политике

Лидер СНС није отишао по мишљење. Вучић подвргнут контролама због ранијих сметњи које је имао због високог крвног притиска.

Александар Вучић

Александар Вучић

Први потпредседник Владе и лидер напредњака Александар Вучић борави у Русији на детаљним здравственим прегледима – сазнају незванично „Новости“ од извора у врху СНС.

Према нашим информацијама, председник најјаче партије у држави подвргнут је вишедневним контролама због ранијих сметњи које је имао због високог крвног притиска. Речено нам је да је његово здравствено стање добро и да је само реч о прегледима из предострожности, који су уговорени непосредно уочи одржавања ванредних парламентарних избора.

Наши саговорници преносе да је то сва истина и да одлазак Вучића у највећу државу света нема никаве везе са преговорима о формирању нове владе Србије, како се спекулисало у неким медијима и политичкој чаршији.

Наиме, у страначким кулоарима у Београду појавиле су се спекулације да је вођа напредњака, наводно, под великим притиском Кремља да опет у владу позове СПС и да је управо то разлог пута у Москву.

Иначе, први човек СНС је у августу 2012. због здравствених проблема примљен на ВМА у Београду, а након обављених контролних прегледа пуштен је кући на лични захтев. Њему је тада позлило због исцрпљености.

Извор: Новости

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *