Вијести, Регион

Уклонити заставе Србије са државних институција на КиМ током шиптарских избора

Untitled-11

Из једне од школа на северу КиМ, у којима ће се данас одржавати шиптарски избори, сазнајемо да су проблематичне и српске заставе. То нам је потврдио један од људи који су задужених за „правилан“ ток ових нелегалних избора.

Наслушали смо се ових дана лажи које су падале као пахуље снега по нама. Снега нема али је ситуација – да се смрзнеш, жаргонски речено.

Крстимир Пантић је махао на телевизији папирима који потврђују статусну неутралност избора. Са ове стане телевизије много вишељуди махало је папирима за изборе препуним ознакама „незавсиног“ Косова. Камере су ипак биле упререне ка мањини и тооној лажљивој. Када се окрило да ће на папирима бити логоа Пантић је пронашао савршено решење – ућутао је.

За оне који не знају Оливера Ивановића осим са плаката и реклама, рекли би да му је стало само до „Србије, демократије, правде“. А управо је то оно чега се одрекао. Да је правде, па да се демократски понашамо у овој напаћеној Србији, не би тај Оливер белог дана видео са свим осталим издајницима.

СЛС (није Лоповска али није ни Српска иако се тако зове) странка је прича за себе. Они се одавно декларишу као независни али ћуте о свом ропству. Ропство новцу, шиптарима, преврату. Можда не би било толико чудно да и та странка није основана од стране спских власти, Тадићеве машинерије лично. Али и после Тадића дођоше ови још гори.

„Тражили су од нас да скинемо српске заставе. Ми смо одбили јер је то тражила Приштина. Касније, у току дана, стигла је наредба из Владе у Београду да се са свих школа и установа, у којима ће се гласати, уклоне све српске заставе“ рекао нам је човек са почетка приче.

Ето прилике да се и они најнеповерљивији увере да су ови избори нелегални, да стварају шиптарску државу уз помоћ српских власти и да је, најпростије речено – ИЗДАЈА оно што зову изборима. Једини прави избор јесте БОЈКОТ и одбрана наше државе, наших живота, наше колико – толико подношљиве будућности.

ИЗВОР: www.novinar.de

Иван Мксимовић, Косовска Митровица.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *