Вијести, Регион

Ухапшени родитељи деце која су напала Рашу Попова

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА КРИВИЧНО ДЕЛО „ЗАПУШТАЊЕ И ЗЛОСТАВЉАЊЕ МАЛОЛЕТНОГ ЛИЦА“

  • Саопштено да „постоје основи сумње да су их приморавали на просјачење из користољубља и наводили на извршење кривичних дела“

        ПОЛИЦИЈА је ухапсила оца и мајку деце која су недавно напала писца Рашу Попова, преносе данас електронски медији.

        Попов, како преноси Курир, крајем октобра је био жртва браће који имају више од 300 пријава због разбојништва и крађа, а један старац је умро након што су га претукли.

      Београдска полиција саопштила је нешто раније да су данас ухапшени Ђ. Н. (43) и К. Н.(38) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело запуштање и злостављање малолетног лица.

      У саопштењу Министарства унутрашњих послова наводи се да се сумња да су Ђ. Н. и К. Н. од октобра 2013. до данас извршили наведено кривично дело на тај начин што су грубо занемарили своје дужности збрињавања и васпитно запустили четворо своје деце старости 13, 10, 7, и годину дана, о којима су дужни да се старају.

Фазони и форе? / Цртеж: Белами/Саша Димитријевић

Фазони и форе? / Цртеж: Белами/Саша Димитријевић

„Постоје основи сумње да су их приморавали на просјачење из користољубља и наводили на извршење кривичних дела. Осумњичени су, уз кривичну пријаву, доведени дежурном заменику у Друго, основном јавном тужилаштву у Београду“, наводи се у саопштењу.

Танјуг

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *