Вијести, Регион

Тони Блер, мирис пламена, крви и новца

Тони Блер, човек који је изазвао толико реакција на друштвеним мрежама колико то могу само Нова година или неки други глобалистички празник.

Фотографија коју видите део је тог заноса, у ствари – револта. Од свих осталих, ова можда најјаче говори оно што знамо иако се то не види.

Познати призор још једном опомиње. Није ово добра илустрација само за његовом жеђи за крвљу, већ неутољив нагон за тоталном деструкцијом када (на оригиналној фотографији) стоји испред огромне пламене стихије и користи призор да се фотографише. Израз лица који показује сву његову злураду срећу у том моменту, за уштогљеног Британца, потпуно је фанатичан.

Али шта, када признамо себи и видимо ту исту злурадост над намерно изазваном масовном смрћу у само једном од случајева током 1999. године?

У позадини ове, готово и не фото – монтаже, види се мост у Грделичкој клисури циљан и погођен са неколико НАТО разарујућих бомби, свесно гађаног путничког воза. За то је чуо и Тони Блер… а реакција је била, вероватно, баш као на фотографији (за сада) непознатог аутора. Једног од Срба немирљивих са понижењем – појавом Тони Блера у Србији. За право да тако мислимо даје то што се није покајао и показао жаљење већ хоће да српску воду наведе на своју воденицу.

Тони Блер, мирис пламена, крви и новца / Фото-монтажа... готово и да није.

Тони Блер, мирис пламена, крви и новца / Фото-монтажа… готово и да није.

Кажу данас Вучић(АВ) и Михајловићева „Блер није коштао Србију ни динара“. А бомбардовање Србије и сва ратна штета?

Частили су га чак и свим оним српским жртвама које је, са савезницима НАТО пакта, побио у Србији 1999.?

Извор: КМ новине (http://www.kmnovine.com/2015/02/bl28.html)

Вијести о…: Да ли је АВ овим коначно изгубио све шансе на следећим изборима? Да ли ће због овога коначно и он и његова странка да заврше као Динкић и његови „региони“-Геј17?

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *