Регион

Суверена Србија, а не НАТО прћија!

Поражавајућа је чињеница да су готово све опозиционе и наводно антиНАТО оријентисане партије прећутале и потпуно изигнорисале срамни НАТО закон, још један „историјски успех“ издајничке владе Александра Вучића, који омогућава војницима овог савеза да се слободно шетају по Србији, користе њене ресурсе, пљачкају, силују, отимају и за то не одговоарају, саопштило је данас удружење Покрет.

– Покрет се не мири са таквим исходом који дубоко вређа не само суверенитет Србије, већ и све жртве срамног НАТО бомбардовања и сећања на страдале, касетне бомбе, осиромашени уранијум и све друго што нам је „милосрдни анђео“ којег данас Вучић дочекује са сољу и погачу донео. Зато ће Покрет у понедељак покренути скупљање потписа против овог срамног акта, како би се још једном потврдила погажена и прегажена, а сигурни смо дубоку и већински изражена антиНАТО воља народа Србије – стоји у саопштењу овог удружења.

Без одговорности за злочине? Прошле и будуће?

Без одговорности за злочине? Прошле и будуће?

Уколико се режим оглуши на овакав вид притиска, Покрет не искључује да ће у сарадњи са другим патриотским снагама и опцијама, организовати и уличне протесте, како би се и на тај начин успротивили оваквом понижавању Србије.

Извор: Ослобођење

Коментариши чланак

Коментара