Вијести, Регион

Студенти исмејали министра Радуловића, умало туча

Скандал на Правном: Студенти исмејали министра Радуловића, умало туча

Београд – Дебата на Правном факултету у Београду која је одржана синоћ на тему Закона о раду, умало се претворила у тучу: током излагања министра привреде Саше Радуловића, студенти су гласно негодовали и смејали се његовим констатацијама, уз опаске да закон неће проћи, а након што су упозорени на понашање, умало су се сукобили са учесницима трибине.

Студенти али и представници разних синдиката, између осталих и Савеза самосталних синдиката града Новог Сада, гласно су негодовали на објашњења министра Радуловића, а аплаузима пружали подршку онима који су јасно изразили своје ставове против оваквог закона о раду, навиодећи да ће он штитити само послодавце и дати им легалну могућност да дају отказе и ниске плате, као и да понижавају раднике.

До инцидента је дошло када је новинарка „Блица“ уграбила прилику да постави питање Радуловићу, а једна од организатора трибине устао и упозорио присутне на понашање, чиме је изазвао масу, те је дошло до инцидента, који се умало претворио у тучу.

Саша Радуловић (Фото: Вестинет)

Саша Радуловић (Фото: Вестинет)

Министар Радуловић је, заједно са осталим учесницима дебате, искористио „гужву“ да оде са Правног факултета, избегавајући да одговори на питање.

З. Лазаревић / Блиц

 

 

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *