Вијести, Регион

Шешељ: Мора се преиспитати и радикално променити рад Војнобезбедносне агенције

ГРЧКА, СРБИЈА, БУГАРСКА И РУМУНИЈА ТРЕБА ДА СЕ ОДРЕКНУ ЧЛАНСТВА У ЕУ И ОКРЕНУ РУСИЈИ

  • „Сматрамо – нагласио је лидер СРС Војислав ШЕШЕЉ – да се мора што пре преиспитати рад Војнобезбедносне агенције, да се ствари морају ставити на своје место, поготово да треба да се испита улога војне службе безбедности у ратовима деведесетих година, у којим је та служба нанела много зла српском народу у време када је на њеном челу био генерал Александар Васиљевић

        СРПСКА радикална странка поздравља извојевану победу партије Сириза и њеног лидера Ципраса на парламентарним изборима у Грчкој. Ова победа отвара нову наду на простору целе Европе и задаје још један ударац Европској унији, чији је крај све извеснији.

         „Ми смо странка националистичка, странка која се бори за социјалну правду и која се бори против глобализма. Ту смо на подударној линији са Сиризом, са странком, пре свега, грчких патриота који желе добро своме народу и који се супротстављају глобализму, хегемонији и доминацији водећих сила ЕУ у својој земљи“, рекао је др Војислав Шешељ.

        Одмах потом је додао:

         „Ми очекујемо да ће нова грчка влада увести мораторијум на отплату дугова и да би тај пример могле да следе Португалија, Шпанија и Италија. Надамо се да ће доћи до буђења националне свести и у братској Бугарској. Како би се додворила Американцима и водећим силама Европске уније, садашња бугарска влада одустала је од великих пројеката с Русијом и на тај начин се одрекла 12 милијарди евра. Ми желимо да се Грчка, Србија, Бугарска и Румунија одрекну чланства у Европској унији и на тај начин се преоријентишу на интеграцију са Русијом“.

        Војна служба безбедности није претрпела озбиљне реформе још из доба комунизма, а такође од тог времена па до сада се није придржавала закона. Контрадикторност се огледа и у чињеници да војне службе безбедности прате рад Српске радикалне странке, још од оснивања, и контролишу њене митинге, а јавно извештавају лидера радикала, Војислава Шешеља, да се њиме никада нису бавили и да у њиховој служби не постоји његов досије.

Др Војислав Шешељ

Др Војислав Шешељ

„Сматрамо да се мора што пре преиспитати рад Војнобезбедносне агенције, да се ствари морају ставити на своје место, поготово да се испита улога војне службе безбедности у ратовима деведесетих година, у којим је та служба нанела много зла српском народу у време када је на њеном челу био генерал Александар Васиљевић“, рекао је др Шешељ и нагласио да ће Српска радикална странка у наредном периоду натерати власт да се у тој сфери нешто радикално промени.

(Српска радикална странка)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *