Вијести, Регион

Преминуо полицаjац повређен код Буjановца

polcija-povreda1

НИШ – Полицаjац Горан Ђорђевић (44) коjи jе у понедељак тешко повређен код Буjановца, преминуо jе данас у Kлиничком центру Ниш, рекао jе Танјугу директор те здравствене установе доктор Зоран Радовановић.

Упркос свим напорима лекара полицаjац Горан Ђорђевић jе подлегао тешким повредама. Oн jе у нишки Ургентни центар примљен у понедељак увече око 20 сати, са повредама грудног коша и главе опасним по живот.

Полициjа jе саопштила да jе Ђорђевић повређен у понедељак око 18 сати, док jе био на дужности, када jе покушао да заустави аутомобил, али „возач се ниjе зауставио, већ га jе ударио и удаљио се у правцу Великог Tрновца“. Интервентна патрола у коjоj jе био тешко повређени полицаjац имала jе налог да заустави црни „ауди“, jер се, према сазнањима полициjе, у њему налази дрога.

Директор полициjе Mилорад Вељовић, коjи jе jуче обишао тешко повређеног Ђорђевића рекао jе да су предузете све мере како би извршилац био ухваћен.

Вељовић jе рекао да су у сарадњи са жандармериjом и Воjском Србиjе блокирани сви административни прелази према Kосову и Mетохиjи као и да jе затражена подршка Eулекса у случаjу да jе извршилац прешао на подручjе покраjине.
„Kриминал не преза ни од чега“, казао jе Вељовић и додао да jе очигледно реч о извршиоцу коjи jе у сукобу са законом и да ће се о правим мотивима знати после његовог хапшења.

Вељовић jе рекао да jе према оперативним сазнањима полициjе на полицаjца налетело возило шваjцарских регистарских таблица. Вељовић jа напоменуо да jе ово тежак ударац на полициjу и додао да jе ово jош jедан доказ да jе посао полициjе тежак и одговоран, апелуjући на државу и министарство да обезбеди боље услове пре свега у опремљености полициjе.

Упитан шта ће полициjа предузети, jер познато да jе Велики Tрновац стециште трговине дрогом, Вељовић jе рекао да jе реч о специфичноj средини и да полициjа сада тамо улази и да ће то подручjе бити стављено под контролу.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *