Вијести, Регион

Председница ДСС: Србија више није ни слободна ни суверена земља

ЗАКОНЕ НАМ ПИШЕ ЕВРОПСКА УНИЈА, ВЛАСТ СЛУША ДИРЕКТИВЕ СТРАНАЦА

  • „Српска напредна странка више нема подршку 50% бирача. Да власт има толику подршку грађана не би била толико нервозна, не би застрашивала грађане, нити спроводила цензуру. Локалне изборе – нагласила је председница ДСС – добијају уз подршку ескадрона страха, односно људи који иду од врата до врата са неким списковима и својом појавом уливају страх”
  • „Ценим Коштуницу, много доброг је урадио за Демократску странку Србију и Србију, али одласком из странке направио је велику грешку и мислим да ће и он врло брзо то схватити”

         НИКО од представника власти није рекао „никада нећемо потписати правно обавезујући са Приштином”, а стално понављају да „никада неће признати независност Косова”. Потписивање правно обавезујућег споразума је формулација којом се покушава сакрити чињеница да то значи признавање независности Косова, рекла је Санда Рашковић Ивић гостујући у емисији „Седмица” у оквиру програма Радио Београда.

         Председница Демократске странке Србије је истакла да Србија није слободна нити суверена држава.

         „Косово и Метохија су окупирани, законе нам пише Европска унија, а власт уместо грађана, слуша директиве странаца. Време је да се промене и власт и политика која се у Србији спроводи”, рекла је Рашковић Ивић.

         Она је истакла да сумња у веродостојност истраживања јавног мњења која Српској напредној странци приписују подршку 50% бирача, јер међу грађанима постоји велико незадовољство влашћу.

         „Српска напредна странка више нема подршку 50% бирача. Да власт има толику подршку грађана не би била толико нервозна, не би застрашивала грађане, нити спроводила цензуру. Локалне изборе добијају уз подршку ескадрона страха, односно људи који иду од врата до врата са неким списковима и својом појавом уливају страх” истакла је Рашковић Ивић.

         Говорећи о ситуацији у Демократској странци Србије она је рекла да се странка стабилизовала и да је веома присутна на терену.

         „Одлазак Војислава Коштунице је био велики ударац за све нас, осетили смо се изневерени. Ценим Коштуницу, много доброг је урадио за Демократску странку Србију и Србију, али одласком из странке направио је велику грешку и мислим да ће и он врло брзо то схватити”, рекла је Рашковић Ивић.

Председница ДСС

Председница ДСС

Председница ДСС је закључила да странку и патриотски блок подржава интелектуална елита Србије и да се том чињеницом не може похвалити ниједна друга странка.

(саопштење Демократске странке Србије)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *