Регион

Помоћ за нове народне новине

Поштовани пријатељи, живимо у ери потпуног медијског мрака, изолације, цензуре и диктатуре.

Јавни и приватни медији, лично су гласило Александра Вучића и камариле окупљене око СНС. Погубној и издајничкој политици немогуће је супротставити се на тај начин. Фејсбук није довољно моћан, ни распрострањен још увек…

У таквим околностима, можемо чекати на реакцију инертне опозиције и помирити се са још минимум четири године напреДНОг пропадања, или можемо покушати да се самоорганизујемо. Решен сам да за Сретење, 15.2.2016. године, на улицама буде први број часописа, антирежимског, а пронародног листа, који већ приводим крају са редакцијом. Циљ ми је да лист изађе у тиражу од преко 80 хиљада и да буде БЕСПЛАТНО дистрибуиран, да РАЗБИЈЕМО мрак и УНЕСЕМО светло здраве патриотске и честите мисли. То је једини начин.

Нажалост, тај начин није јефтин: укупни трошкови су преко 4 хиљаде евра. Учмалим и корумпираним партијама нећу да се обраћам за помоћ, јер би то упрљало причу и повећало њихов утицај. МОРАМО САМИ! Зато Вас позивам да личним донацијама, у складу са могућностима, помогне да сви заједно будемо свеће у мраку који нам је А.В. донео на мрак.

Томислав Ловрековић на новосадској ТВ Канал плус (13. новембар 2015)

Томислав Ловрековић на новосадској ТВ Канал плус (13. новембар 2015)

Пркосимо заједно! Помозите да они не победе, јер ако они победе, сви губимо! Ваше мало, нада је за Србију! Број рачуна на које се могу вршити донације је 340-3210611078 Ерсте банка.

Извор: Томислав Ловрековић

Коментариши чланак

Коментара