Вијести, Регион

МИХАЈЛОВИЋ: Пајтић нема легитимитет, Војводина мора имати нову власт

ТВРДИ ДА БИ НАПРЕДЊАЦИ САМИ ОДСТУПИЛИ – ДА СУ ДОБИЛИ САМО ШЕСТ ОДСТО ГЛАСОВА

ПОТПРЕДСЕДНИЦА СНС Зорана Михајловић изјавила је да власт у Војводини мора да се мења зато што председник покрајинске владе Бојан Пајтић више нема никакав легитимитет.

„Да су улоге обрнуте и да је СНС на парламентарним изборима освојио шест одсто гласова, сигурна сам да нам не би пало на памет да грчевито бранимо своје позиције као што то ради Пајтић“, рекла је Михајловићева за Новости на питање да ли су реални избори у Војводини на јесен.

Потпредседница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре осврнула се и на ситуацију у свом ресору, истакавши да ће се поштовати рокови које је поставио премијер Александар Вучић.

„Најбоља гаранција да ће Коридор 10 и део Коридора 11 од Београда до Пожеге бити завршени до краја 2016, како је зацртао премијер Вучић, јесте то што ћемо стално обилазити градилишта и на време уочавати застоје, без обзира на то да ли се односе на пројектовање, експропријацију или кашњење извођача радова“, рекла је она.

Упитана када ће бити донет закон о планирању и изградњи, Михајловићева је навела да је првог дана када је преузела дужност формирала радну групу и да је план да до краја маја предлог закона буде на седници Владе.

ПОТПРЕДСЕДНИЦА СНС Зорана Михајловић

ПОТПРЕДСЕДНИЦА СНС Зорана Михајловић

Она је такође најавила да ће формирати три тима: правни, један за управљање пројектима и антикорупцијски, који ће контролисати све институције у ресору.

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *