Регион

Хашки квазисуд мора бити распуштен, његове пресуде поништене, а службеници гоњени

СРПСКОГ НОВОМУЧЕНИКА – ГЕНЕРАЛА ЗДРАВКА ТОЛИМИРА – УБИО ЈЕ ХАШКИ ТРИБУНАЛ

  • Убиство генерала Толимира је допунско упозорење, подсећање на покорност и понижење садашње квислиншке власти која се спрема да још једном изборном фарсом обнови свој лажни легитимитет
  • Хашки НАТО трибунал је највећа морална и правна мрља на лицу УН и међународног правног поретка. Највећу формалну препреку уклањању те мрље преставља колаборација владе у Београду, која тако амнестира НАТО злочинце и прихвата последице погубне по Србију и српски народ

Пише: Владимир КРШЉАНИН

         ХАШКИ трибунал је убио генерала Здравка Толимира. Иако осуђен на доживотну робију, овај српски новомученик је ликвидиран јер је својом вером и родољубљем пркосио и одбио сваку могућност да трибуналу да и привид легитимности.

         Нека је вечна слава и хвала једном од најчаснијих утемељивача наше слободе!

         Ово убиство десило се уочи десетогодишњице убиства председника Слободана Милошевића. Не заборавимо да је на тадашњи извештај трибунала Руска Федерација изнела своје резерве на седници Савета безбедности УН, и задржала их до данас.

         Убиство генерала Толимира је допунско упозорење, подсећање на покорност и понижење садашње квислиншке власти која се спрема да још једном изборном фарсом обнови свој лажни легитимитет, и која, у том циљу, не преза ни од манипулисања судством и српском историјом, надајући се да путем наводне судске рехабилитације генерала Недића, амнестира своје служење НАТО окупатору.

         Хашки НАТО трибунал је највећа морална и правна мрља на лицу УН и међународног правног поретка. Његово одржавање у животу је озбиљна препрека заустављању дивљања НАТО сила и њихових терористичких продуката широм света.

         Највећу формалну препреку уклањању ове мрље преставља колаборација владе у Београду, која тако амнестира НАТО злочинце и прихвата последице погубне по Србију и српски народ.

         Председник Николић је у јавној дебати у УН 2013. године изнео критичке примедбе на рад трибунала, али влада Србије није никад у Савету безбедности УН, дакле на месту на коме се формално одлучује, поднела формалну иницијативу да због нескривене политизованости и бројих убистава, овај квазисуд буде распуштен, његове пресуде поништене, а његови службеници кривично гоњени.

Хашки трибунал је убио генерала Здравка Толимира

Хашки трибунал је убио генерала Здравка Толимира

Свим кривцима порука – суд народа, суд историје и Страшни суд још нико није избегао.

За Србију – до победе!

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара