Регион

Ево како Кркобабић од пензионера покушава да направи одушевљено Вучићево изборно тесто

ЗА ОНОГА КО ИМ ЈЕ УЗЕО ДЕО ПЕНЗИЈА – У РУМИ РЕКАО ДА ЈЕ „ИМПЕРАТИВ ЗА БУДУЋНОСТ“

  • Покрајински лидер ПУПС Мирослав ШПАНОВИЋ: „Наша изборна листа ће све заједно победити, јер је изборна листа ,Александар Вучић Србија побеђује на политичкој сцени оно што је Новак Ђоковићу у тенису“
  • ФАКТИ: Ови верују да су пензионери у Србији – идеални медијум за хипнотизере. Можда неки од њих чак сами верују у ово што говоре. Само што између Вучића и његове политике и изборне листе и Ђоковића постоји суштинска разлика – Новак „пљачка“ једино организаторе светских тениских турнира

        ПРЕДСЕДНИК Партије уједињених пензионера Србије (ПУПС) Милан Кркобабић позвао је данас у Руми пензионере, чланове њихових породице и запослене да 24. априла на изборима гласају за нови договор, гласају за Александра Вучића, који је, како је рекао, императив за будућност.

        „24. априла, тог датума не идемо ни против кога, већ за нови договор, договор вас са Александром Вучићем који је императив за будућност, а само са тим договором Србија побеђује, а само тако ми коначно добијамо“, казао је Кркобабић на предизборном скупу ПУПС-а у Руми.

        Он је рекао да очекује и да запослени немају дилему коме ће на изборима дати свој глас, „а тај глас, заједно са гласом пензионера који припада ПУПС-у иде листи број један Александар Вучић Србија побеђује“.

        „Победићемо ако пензионери направе коалицију само са собом, са сопственом породицом, са станарима у згради, улици, селу, граду и Србије, тада ћемо победити. Свака госпођа којој муж буде гласао за неку другу парију, нека се запита зашто је комшиница била убедљивија, а ако ти супруга гласа за неког другог ниси ни за ПУПС“, казао је Кркобабић.

        Он је оценио да коалиција окупљена око Српске напредне странке (СНС) жели да свима буде партнер у животу.

        Кркобабић је додао да су га многи нападали због тога што су пензије биле смањене, али је казао да у том тренутку није било питање да ли ће пензије бити мање или веће, него да ли ће их уопште бити.

Ево како Кркобабић од пензионера покушава да направи одушевљено Вучићево изборно тесто

Ево како Кркобабић од пензионера покушава да направи одушевљено Вучићево изборно тесто

Председник покрајинског одбора ПУПС-а Мирослав Шпановић рекао је да је само за три дана од оснивање кол центра обезбеђено 3.000 сигурних гласова пензионера, а да очекује да ће до избора бити 35.000 до 40.000 сигурних гласова из ПУПС-а.

„Наша изборна листа ће све заједно победити, јер је изборна листа, Александар Вучић Србија побеђује на политичкој сцени оно што је Новак Ђоковићу у тенису“, казао је Шпановић.

Он је додао да се након избора очекују пробијање тунела кроз Фрушку Гору, сигурне цене пољопривредних производа, повећање наводњавања и изградњу заобилазнице око Ирига.

Бета

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара