Вијести, Регион

ДСС: Вучићу, шта је „план Б“ за фабрику чипова и канал Дунав-Морава-Вардар-Солун?

  • Шта је „план Б“ за обећану, а нереализовану фабрику чипова најављену као највећу инвестицију у историји Србије, за Мерцедесове аутобусе, „Сиси Ауто“ камионе, за фабрику за производњу софистицираних ракета… и зашто је једини план који Влада спроводи у целости смањење плата и пензија?

       

ЗАШТО ВЛАСТ НИЈЕ СПРОВЕЛА ГЕНИЈАЛНИ „ПЛАН Б“ ЗА ЖЕЛЕЗАРУ ЗА ДВЕ И ПО ГОДИНЕ?

ПОСЛЕ неуспеха да се Железара Смедерево по други пут приватизује, који је последица некомпетентно вођеног поступка и неодговорног понашања представника Владе током целог процеса продаје, председник Владе Александар Вучић је обавестио грађане да се не брину, да ништа није изгубљено и да се одмах приступа спровођењу „плана Б“!

        Истиче се да је Влада убеђена „да са добрим менаџментом и са добром вољом можемо да обезбедимо дуг век за Железару“, па ће одмах да се „припреме сви елементи уговора за „план Б“, који подразумева професионални менаџмент“ Железаре.

        Поставља се логично питање: зашто се тај „план Б“, који „обезбеђује дуг век и успешно пословање Железаре“ није спровео током протекле две и по године власти садашње владајуће гарнитуре?

        Али, постављају се и питања: шта је „план Б“ за обећану, а нереализовану фабрику чипова најављену као највећу инвестицију у историји Србије, за Мерцедесове аутобусе, „Сиси Ауто“ камионе, за фабрику за производњу софистицираних ракета… шта је „план Б“ за канал Дунав-Морава-Вардар-Солун, за изградњу система за наводњавање… и зашто је једини план који Влада спроводи у целости смањење плата и пензија?

Александар Вучић - барон Минхаузен?

Александар Вучић – барон Минхаузен?

Одговор на сва ова питања је један и потпуно јасан: једини „план“ чија је реализација потребна Србији јесте смена неодговорне и некомпетентне актуелне власти, као предуслов промене политике, ослобођења и економског опоравка!

(саопштење Демократске странке Србије)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *