Вијести, Регион

ДСС: ЕУ влада спољном, а ММФ економском политиком Србије

У СРБИЈИ СЕ НЕЋЕ ЖИВЕТИ БОЉЕ ДОК СВОЈУ СУДБИНУ НЕ УЗМЕМО У СВОЈЕ РУКЕ

  • Влада Србије је за протекле две и по године доказала три ствари: да ће да уради све оно што је рекла да неће, а неће да оствари ништа од онога што је обећала да хоће и да све оно што чини – чини по налогу бриселске администрације и ММФ-а. Очигледно је да државна политика Србије није суверена и да странци владају нашом државом

         ПОСКУПЉЕЊЕ струје које најављује министар Душан Вујовић нови је удар на стандард осиромашених грађана и доказ подаништва Владе Србије према Међународном монетарном фонду.

         Као што „пензионере нико не сме да дира”, а пензије се смањују, као што се „незапосленост смањује”, а сваким даном расте број оних који траже посао, као што ћемо „живети боље 2014., 2015., 2016…”., а живи се све горе, као што „нећемо признати независност Косова”, а потписују се споразуми у Бриселу, тако се и „неће бити поскупљења струје”, сада мења у повећање цене струје и увођење нових акциза.

         Влада Србије је за протекле две и по године доказала три ствари: да ће да уради све оно што је рекла да неће, а неће да оствари ништа од онога што је обећала да хоће и да све оно што чини – чини по налогу бриселске администрације и ММФ-а. Очигледно је да државна политика Србије није суверена и да странци владају нашом државом.

Душан Вујовић

Душан Вујовић

Демократска странка Србије сматра да се у Србији неће живети боље докле год нашу судбину не узмeмо у сопствене руке. Зато је потребно променити лошу власт и читав систем у ком економску политику води ММФ, а спољну Брисел, заменити системом у којем ће власт самостално доносити одлуке у складу са српским националним интересима и у корист грађана који у Србији живе.

(саопштење Демократске странке Србије)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *