Вијести, Регион

ЦЕНЗУРА: Поново у току ометање опозиционог радија Снага народа

snaga-naroda

После целодневног програма о лажним шиптарским изборима на КиМ и великог интересовања слушалаца нападнута интернет веза преко које се емитује радио СНАГА НАРОДА.

Данас је радио СНАГА НАРОДА поново почео са емитовањем програма уживо и изнова доказао свој статус јединог опозиционог радија у Србији. У програму који су водили Марко Јанковић и Диана Милошевић гостовали су представници више патриотских организација и независни интелектуалци, а укључивани су слушаоци са свих страна Отаџбине и Расејања, као и грађани Србије са Косова и Метохије.

Ми смо једини медиј у Србији који је данас имао такав програм. На радију су гостовали: проф. др Срђа Трифковић, Бранимир Нешић, члан Старешинства Двери, Мила Алечковић, Владимир Кршљанин, Марко Јакшић – директно из Косовске Митровице и Славко Стевановић, председник привремене Скупштине АП КиМ – директно из Лепосавића, и многи други угледни гости који су коментарисали актуелну политичку ситуацију и апсолутни успех бојкота шиптарских избора на северу КиМ.

То је био разлог зашто је радио поново нападнут, овога пута тако што му је рушена интернет веза преко које се радијски програм шаље на сајт радија. После полусатног прекида технички тим за одбрану радија успео је да обнови пренос програма и радио је поново доступан слушаоцима. Очекујемо нове режимске нападе, јер Влада Србије не може да поднесе другачије мишљење и успех бојкота шиптарских избора.

Нећемо се предати. Бранимо једини слободни радио у Србији и настављамо са програмом. Од понедељка сваког дана од 10 часова поново је са вама Марко Јанковић, нови гости, нова укључења слушалаца и информације са свих крајева Српства.

Редакција интернет радија СНАГА НАРОДА

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *