Регион

Андрија Мандић: „Независна Црна Гора” много зависи од страних амбасада

ЈЕДАН ОД ЛИДЕРА ДФ САОПШТИО ДА НЕЋЕ ПРИСУСТВОВАТИ САСТАНКУ ШЕФОВА ПАРТИЈА

  • Андрија МАНДИЋ: У једном кафићу, одржан је један занимљив састанак важних дипломата са председником Парламента. Постоји снажан уплив појединих центара међународне заједнице који се отворено мешају у унутрашње ствари Црне Горе. Претходних дана и месеци, чак и неке људе који су учествовали на протестима ДФ, а припадали су другим странкама, посетили су из једне амбасаде да им кажу да нису срећни што су их видели на тим протестима

ДЕМОКРАТСКИ фронт неће присуствати сутрашњем састанку шефова партија у Скупштини Црне Горе јер не жели да, како је саопштио један од његових вођа Андрија Мандић, дају легитимитет политичкој корупцији.

Гостујући у емисији “Жива истина”, Мандић тврди да је пре састанка лидера Демоса, УРА-е и СДП-а, Ранко Кривокапић био на састанку са, како је казао, важним дипломатама.

“Мислимо да друге странке које су биле свједоци онога што се десило у Скупштини, поново сједајући за исти сто са актерима политичке корупције коју смо видјели у сриједу вече, да дају неку врсту легитимитета нечему што није било поштено ни морално. Они који припадају опозицији, сједајући за исти сто, шаљу погрешну поруку онима који су вјеровали да се тим путем може доћи до прелазне Владе”, објашњава Мандић.

Фронт није позван на састанак Демоса, СДП и УРА-е који је одржан у петак. Мандић тврди да је пре тог састанка “у близини њихове странке, у једном кафићу, одржан један занимљив састанак важних дипломата са председником Парламента.”

Мандић није желео да каже које су то дипломате, али је истакао да “постоји снажан уплив појединих центара међународне заједнице и да се отворено мијешају у унутрашње ствари Црне Горе.”

Андрија Мандић

“Претходних дана и мјесеци, чак и неке људе који су учествовали на протестима ДФ-а а припадали су другим странкама, посјетили су из једне амбасаде да им кажу да нису срећни што су их видјели на тим протестима”, саопштио је Мандић.

“Овдје у Црној Гори, која је по причи оних који бране државни интерес, од 2006. независна, много зависе од разних амбасада”, додао је Мандић.

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара