Вијести, Фото и Видео

Погледајте реакције људи на изум у Теслином аутомобилу

ЈуТуб канал „Drag Times“ који тестира аутомобиле, креирао је компилацију људи који су као сувозачи седели у новом Тесла Модел С аутомобилу, у тренутку када је притиснуто дугме „Insane“. Погледајте њихове реакције.

Компанија Тесла Моторс је прошле године представила нови електрични супераутомобил Модел С са два мотора, који вреди 105.000 евра. Једна од предности коју има у односу на оригинални Модел С је невероватно убрзање.

Наиме, стандардни Модел С може да постигне убрзање од 0 до 100 километара на час за 5,9 секунди, док новија верзија исту ту брзину постиже за само 3,2 секунде притиском на дугме на којем пише “Insane” (лудило). Ово убрзање је упоредиво са неким од најбржих аутомобила на свету, као што Ламборџини, Ферари, па чак и Мекларен Ф1.

Погледајте реакције људи на изум у Теслином аутомобилу

Погледајте реакције људи на изум у Теслином аутомобилу

ЈуТуб канал “Drag Times” који тестира аутомобиле, креирао је компилацију људи који су као сувозачи седели у новом аутомобилу у тренутку када је притиснуто дугме “Insane”. Већина људи имала је шокантну реакцију, пошто ниједан од њих није очекивао да ће тастер “Insane” испунити очекивања.

– Овако би могла сваки дан. Ово ми је потребно – изјавила је једна од жена која се нашла на сувозачевом месту.

Извор: ВКТВ-новости

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *