Вијести, Култура

Награђивани руски цртани филм „Маша и Медвед“ доступан и на српском језику

Познати руски цртани филм, који је освојио срца деце и родитеља широм света, а који је своју популарност стекао на Јутјубу, где има милионске прегледе, од сада можете гледати и на ДВД-ју, синхронизован на српски језик.

У фебруару ове године, добио је награду за најбољи анимирани цртани филм у 2015. у Мајамију, у категорији Креативни таленат. То је први пут да је неки руски цртани филм учествовао у овој номинацији и освојио прву награду.

Прва сезона од 26 епизода Маша и Медвед и 15 епизода Машиних бајки, наћи ће се у колекцији од 5 ДВД-јева, и сваки траје 50 мин.

Уз њих добијате и едукативни садржај намењен деци од 3 до 7 година. Поред занимљивих сцена из цртаног филма ту су и налепнице, које деца треба да залепе на одређено место и на тај начин уз игру и забаву, савладају слова, боје, бројеве, облике и науче да препознају годишња доба.

Маша је изузетно активна девојчица, која нема мира и има бујну машту. Медвед је велики и чио момак, који воли удобност и тишину. Након њиховог првог сусрета, Медвед је увек у ишчекивању следеће забаве и пустоловине, за које је Маша веома даровита!

Машине бајке су посебно занимљиве због начина на који их Маша прича као и необичне илустрације и анимације самих бајки. На крају сваке бајке, Маша даје своју поуку. Некад је она озбиљна као у баснама а некада смешна због Машине интерпретације и схватања догађаја у бајци, што одраслима може помоћи да разумеју другачије виђење света, из угла детета.

Плакат за српску децу је ћириличан.

Плакат за српску децу је ћириличан.

Спонзор серије на српском је Muchmellow.

Трећи ДВД из колекције у продаји је од среде, 15. априла а сваке среде у априлу, моћи ћете да уживате у новим епизодама и бајкама. Уколико пропустите неко од издања, можете их поручити на www.нонстопсхоп.рс или купити у Dexy Co Kids продавницама. Цена је 349 дин.

(Блиц)

Извор: НСПМ

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *