Вијести, Фото и Видео

Младен Обрадовић васколикој србској јавности

Помаже Бог, ја сам Младен Обрадовић, председник СРБСКОГ ОБРАЗА.

Обраћам се васколикој србској јавности поводом најновијих лажи и клевета које су упућене на мој рачун и на рачун мојих пријатеља, и сабораца, а у питању су тврдње појединих медија и новинских агенција да сам наводно предводио групу људи која је малтретирала и шиканирала, застрашивала и претила људима у Косовској Митровици који су наводно желели да изађу на Тачијеве лажне изборе. ТО ЈЕ НАРАВНО ГНУСНА ЛАЖ, као што је наравно гнусна лаж да сам наводно носио лап-топ и њиме снимао људе.

Младен Обрадовић - Образ

Младен Обрадовић – човек са образом.

Истина је да се налазим у србском граду Косовској Митровици, да се слободно крећем његовим улицама, као што сам то небројено пута до сада чинио и као што ћу, ако Бог да, чинити и убудуће.

Истина је такође да сам дошао да подржим србски народ са Косова и Метохије у  јединој исправној, нормалној, и разумној одлуци, а то је  да БОЈКОТУЈУ ТАЧИЈЕВЕ ЛАЖНЕ ИЗБОРЕ И ДА ТИМЕ КАЖУ ЈАСНО И ГЛАСНО НЕ -ТАЧИЈЕВОЈ ЛАЖНОЈ ДРЖАВИ НА СРБСКОМ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ.

Истина је да нисам дошао, ни једног тренутка, у сукоб са Уставом и законом Републике Србије.
Истина је да сам дошао овде да подржим Србе и да се прикључим БОРБИ ЗА ОДБРАНУ УСТАВА И ЗАКОНА СРБИЈЕ и свега онога што је СВЕТО И ЧЕСТИТО НА СРБСКОМ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *