Спорт

Звезда опет шампион

Одбојкаши Црвене звезде освојили су девету титулу првака Србије! „Црвено-бели“ су у финалној серији плеј Супер лиге са 3:0 у победама савладали Партизан.

Одбојкаши Црвене звезде одбранили су титулу првака Србије пошто су савладали екипу Партизана са 3:0 (25:20, 25:22, 25:21) и у финалној серији плеј-офа тријумфовали укупним резултатом 3:0 у победама. Црвено-бели су освојили укупно девету титулу националног шампиона.

Капитену Звезде Михајлу Митићу шампионски пехар је предао председник Удружења клубова Суперлиге Горан Цхато, а Снежана Спарић, представник спонзора такмичења, компаније „Винер Штедише осигурање“, уручучила му је чек на 1.120.000 динара.

Звезда је тако одбранила титулу, изборила место у жребу за Лигу шампиона и дошла до трећег трофеја у сезони, пошто су у финалу Купа Србије победили Раднички из Крагујевца, док су Супер купу били бољи од Војводине.

Црвена звезда је до плеј-офа дошла као лидер лигашког дела такмичења, док је пласман партизана у финале био изнемнадјење, јер је лигу завршио на седмиј позицији. Црвено-бели су у плеј-офу у четвртини финала победили Спартак из Љига, а у полуфиналу су били бољи од Војводине, као и у финалу – у три меча.

Коментариши чланак

Коментара