Мишљења

Рат цивилизација: Калифат против Рима, односно Европе

БИЋЕ ЖИЛАВИЈИ ПРОТИВНИК НЕГО НАЦИОНАЛ-ФАШИЗАМ У ПРВОЈ ПОЛОВИНИ 20. ВЕКА

  • Прошле су три године откако су Калифат прокламовали његови творци, три године откако истински, правилни калифа из племена Корејшита – ал-Багдади – предводи Калифат, а Европљани и даље настављају да веома глупо блеје о терористичкој организацији Исламска држава
  • То није организација – чујте, неуки бели лењивци, којима је тешко чак и да проучите свог најстрашнијег непријатеља, гиганта који је устао против планетарне диктатуре Рима (Запада)
  • Калифат је неправилна, апокалиптичка држава-химера која је наоружана је камиказама, има небројано камиказа. Грађани европских држава за то време обожавају живот и боје се смрти, а у Калифату је све обрнуто – његови шехиди жуде за смрћу и са презиром се односе према животу
  • Они уопште нису из нашег света, зато су тако загонетни и страшни. Њихови официри су већ 2009. године у Ираку веровали у долазак Месије-Махдија, а ви само тамбурате о „терористичкој организацији“. А то је – апокалиптичка организација! То је најдубљи религиозни покрет који за циљ има – уништење Рима (Запада)

Пише: Едуард Лимонов

         КАЛИФАТ ће бити моћнији и жилавији него што је био национал-фашизам у Европи од двадесестих година прошлог века.

         Почнимо од тога што је носилац универзалне религије Ислама – Калифат – наднационалан, вишенационалан и интернационалан. Ту нема никакве расе господе која се намеће, мада Арапи – међу којима је та религија никла у седмом веку – изгледају богоугоднијим од других раса.

         Прошле су три године откако су Калифат прокламовали његови творци, три године откако истински, правилни калифа из племена Корејшита – ал-Багдади – предводи Калифат, а Европљани и даље настављају да веома глупо блеје о терористичкој организацији Исламска држава.

         То није организација – чујте, неуки бели лењивци, којима је тешко чак и да проучите свог најстрашнијег непријатеља, гиганта који је устао против планетарне диктатуре Рима (Запада).

         То није организација већ таква форма теократске државе

         То није организација, то је нова врста теократске државе растворене међу другим државама.

         Пошто Калифат не признаје државне границе, на територијама којима влада истински и правилни калифа дејствују закони шеријата. А то и јесте – Калифат. Данас Калифат постоји на територији Сирије и Ирака, али се његови фронтови налазе и у Либији, и у Паризу, и у Бриселу.

         Површни Европљани – после примитивне анализе – закључују да је Белгија постала мета терориста зато што се прикључила коалицији против Исламске државе.

         Али, поразмислите: шта је то Белгија – са својих три или пет бомбардера – придодала ваздушној армади (америчке) коалиције да би Калифат – у бесу – на њеној територији организовао експлозије и убиства?

         Не мислите о себи тако високо. У суштини, у Бриселу су се догодили рутински диверзантски акти усмерени на застрашивање Европљана, а стратегија Калифата је освајање територија у Европи и истеривање са тих територија заклетих муслиманских непријатеља хришћана.

         Штабови оружаних снага држава Рима обесхрабрени су чињеницом да Калифату не мањкају ратници, да гомиле добровољаца – које опседају турско-сиријску границу – журе да почну да ратују за Калифат.

         Али, то нису добровољци по европским схватањима тог појма. Они само извршавају заповести Пророка које им говоре да је истински верник дужан да се што пре може пресели на територију Калифата. Зато они са периферије муслиманског света – са Филипина, из Индонезије, Пакистана, а из европских престоница – журе да постану поданици Калифата.

         Калифат заповеда муслиманима на целој планети, јер је то њихов идеални град Китеж, па они напросто лете да живе у њему, па макар и један једини дан, и да умру с њим.

         Калифат – је неправилна држава, по класификацији Љева Гумиљова – он је Химера (присетите се Химера са прочеља древних здања, направљених од делова различитих животиња – од лављих шапа, горњег дела човековог тела, крила орлова и тако даље… Јесте ли се присетили?). Управо тако је и Калифат слепљен од неочекиваних делова.  

         Неправилна држава-химера наоружана је камиказама, има небројано камиказа. Грађани европских држава за то време обожавају живот и боје се смрти, а у Калифату је све обрнуто – његови шехиди жуде за смрћу и са презиром се односе према животу.

         Калифат је апокалиптичка држава која тежи битци са Римом и вољно предвиђа своју сопствену смрт у тој битци.

         Према Пророку, а он је још у седмом веку означио где ће армије Рима сачекати армије Калифата. То је данас безначајно насеље – градић Дабик поред Алепа. Управо ту ће се – како верују поданици Калифата – одиграти пресудна битка човечанства.

         Зато су се борци Калифата тако свирепо били за безначајни Дабик и поносно славили његово заузимање. То им је било важно да би се остварило древно пророчанство.

         А ви настављате са својим баналним „терористичка организација Исламска држава“.

         Да, они уопште нису из нашег света, зато су тако загонетни и страшни.

         Њихови официри су већ 2009. године у Ираку веровали у долазак Месије-Махдија, а ви само тамбурате о „терористичкој организацији“.

         А то је – апокалиптичка организација!

         То је најдубљи религиозни покрет који за циљ има – уништење Рима (Запада).

Рат цивилизација: Калифат против Рима, односно Европе

Рат цивилизација: Калифат против Рима, односно Европе

Напади на Париз и Брисел – то нису терористички акти, то су диверзантске операције непријатељске армије, солдата Калифата на европском фронту, диверзантске операције са употребом шехида-самоубица, живих бомби, против којих мало шта могу бледуњави мамурни белгијски полицајци. Јер, шта стварно могу?

Против самоубица су беспомоћни и најбољи европски полицајци. Јер, како ратовати против вампира?

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара