Регион

„За нас је срећа – породица, за нас је срећа – Косово и Метохија у Србији”

КОАЛИЦИЈА ДСС И ДВЕРИ ИЗБОРНУ КАМПАЊУ ЗАПОЧЕЛА СА ПЕТРОВАРАДИНСКЕ ТВРЂАВЕ

  • САНДА РАШКОВИЋ ИВИЋ: „Ми се залажемо за слободну Србију која је за сарадњу и са истоком и са западом, а храбри смо да кажемо да нећемо наставити пут у Европску унију јер он није у интересу српског народа и храбри смо да кажемо да нећемо у НАТО и да ћемо се борити за Косово и Метохију у Србији”
  • БОШКО ОБРАДОВИЋ: Између Демократске странке и Српске напредне странке нема никакве разлике, а једини ко је различит од свих других на српској политичкој сцени је коалиција Двери и Демократске странке Србије

         СРПСКИ покрет Двери и Демократска странка Србије почетак своје предизборне кампање прогласили су на Петроварадинској тврђави испод Петроварадинског сата, уз поруку да се залажу за слободну Србију са Косовом, која је за сарадњу са истоком и западом али против уласка у ЕУ и НАТО.

         Председница ДСС Санда Рашковић Ивић рекла је новинарима да коалиција Двери и ДСС своју кампању почиње из српске Атине и да та коалиција Србији нуди нешто потпуно ново и другачије у односу на све остале странке баш као што је, како је рекла, Петроварадински сат различит у односу на све друге сатове.

         „Ми се залажемо за слободну Србију која је за сарадњу и са истоком и са западом, а храбри смо да кажемо да нећемо наставити пут у Европску унију јер он није у интересу српског народа и храбри смо да кажемо да нећемо у НАТО и да ћемо се борити за Косово и Метохију у Србији”, рекла је Рашковић Ивић.

         Она је казала да је данас први дан пролећа и да ће пролеће „донети промене у Србији”.

         „Данас је и међународни дан борби против карцинома дојке, ми на тај дан кажемо да нећемо у НАТО који је бомбардовањем учинио да многе жене у Србији имају проблем са том болешћу”, казала је Рашковић Ивић додајући да је глас за ту коалицију глас за Србију.

         Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је да коалиција Двери-ДСС доноси нове људе који се залажу за срећнију Србију.

         „За нас је срећа породица, за нас је срећа поносна и економски јака Србија, за нас је срећа Косово и Метохија у Србији”, рекао је Обрадовић.

         Обрадовић је рекао да се та коалиција залаже за јаче савезништво са Русијом, да се противи путу у Европску унију и чланству Србије у НАТО.

         Обрадовић је нагласио да између Демократске странке и Српске напредне странке нема никакве разлике, а једини ко је различит од свих других на српској политичкој сцени је коалиција Двери и Демократске странке Србије.

„За нас је срећа – породица, за нас је срећа – Косово и Метохија у Србији”

„За нас је срећа – породица, за нас је срећа – Косово и Метохија у Србији”

Потпредседник ДСС Борко Илић који је и председник градског одбора те странке у Новом Саду рекао је да коалиција своју кампању почиње данас у Новом Саду на први дан пролећа и на светски дан среће, јер како је рекао, срећа прати храбре, а срећа је и слоган те коалиције.

„Сат иза нас је различит од свих других, јер мала казаљка показује минуте а велика сате, а и ова наша коалиција је различита од других јер једина сме да каже не НАТО пакту и једина сме да каже не Европској унији и политици Брисела”, рекао је Илић.

Почетак кампање поменуте коалиције на симболичан начин означен је тако што је са Петроварадинске тврђаве у небо пуштено стотине црвених, плавих и белих балона у бојама српске заставе.

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара