Регион

Санда Рашковић Ивић: Вучић има резултате, али они нису у корист Србије и српског народа

„ИСПОРУЧИО ЈЕ КОСОВО ШИПТАРСКИМ ТЕРОРИСТИМА, СМАЊИО ПЛАТЕ И ПЕНЗИЈЕ И УВЕО СРБИЈУ У НАТО”

  • Бошко ОБРАДОВИЋ: СНС је највећа политичка превара, као и њена политику довођења страних инвеститора. Нећемо да Србија буде јефтина радна снага. Нећемо да Србија буде колонија

       ДЕМОКРАТСКА странка Србије (ДСС) и Двери поручиле су вечерас на предизборном скупу у Београду да једино њихова коалиција нуди грађанима нешто другачије и да нема суштинске разлике у политици Српске напредне странке (СНС) и Демократске странке (ДС).

       „Политика СНС и ДС су исте. Можда би само људи и технологија власти били нешто другачији, али политика је иста“, казала је председница ДСС Санда Рашковић Ивић на скупу одржаном у сали Општине Нови Београд.

       Она је истакла да су ДСС и Двери против политике коју води премијер Србије и лидер СНС-а Александар Вучић и оценила да се његова владавина од 2012. па до данас заснива на обманама.

       Рашковић Ивић оценила је да Вучић ипак има резултате, али да они нису у корист Србије и српског народа.

       „Испоручио је Косово шиптарским терористима, смањио плате и пензије и увео је НАТО у Србију“, казала је Рашковић-Ивић.

       Она је поновила да су ДСС и Двери против уласка Србије у ЕУ и НАТО, а залажу се за ближу сарадњу са Русијом.

       „Наша економска политика је економски патриотизам“, казала је председница ДСС и додала да ће се њена странка, заједно са Дверима залагати за развој домаћег предузетништва.

Санда Рашковић Ивић и Бошко Обрадовић

Санда Рашковић Ивић и Бошко Обрадовић

Председник Двери Бошко Обрадовић сматра да је СНС највећа политичка превара, а њену политику довођења страних инвеститора оценио је као највећу економску превару.

„Нећемо да Србија буде јефтина радна снага. Нећемо да Србија буде колонија“, казао је Обрадовић.

Он је најавио да ће се ДСС и Двери залагати за веће царинске стопе страних производа и веће порезе страним банкама, док ће домаћа привреда и предузећа добити подстицај.

Обрадовић је додао и да се ДСС и Двери залажу за формирање министарства за бригу о породици и поновно формирање министарства за дијаспору.

(Бета)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара