Вијести, Регион

ДАЧИЋ: Тадић се понаша као лажни цар Шћепан Мали

ИЗ ЈАГОДИНЕ ПОРУЧИО ВУЧИЋУ: УЗИМАЈ И МЕНЕ ИАКО БОРИСУ ВИШЕ НИСАМ ДОБАР КАО ОНДА КАД ЈЕ ПРАВИО СВОЈУ ВЛАДУ

ОДЛАЗЕЋИ премијер Ивица Дачић изјавио је данас у Јагодини да се председник НДС-а Борис Тадић не пита ко ће ући у будућу владу, а ко неће, јер он није победио на изборима да би могао да условљава.

         „Нисам ја Борис Тадић па да нећу да уђем у Владу ако неко други уђе у Владу. Ко њега уопште пита? Није он победио па да условљава и да се неко према њему равна“, рекао је Дачић новинарима испред Фабрике намештаја италијанске компаније „Мобил групо Тури“, коју је данас отворио у овом граду.

         Он је навео да социјалисти немају ништа против да Тадић уђе у владу.

         „То је веома нескромно. Изгледа као лажни цар Шћепан Мали; као ми смо победили, па сада условљавамо СНС“, оценио је Дачић.

         „Ми нисмо неозбиљни људи. Ако неко мисли да сам ја пре свега нешто допринео овој земљи у протеклом периоду, спреман сам да помогнем и даље. Уколико не, ићи ћемо у опозицију. Не желим да тражим алиби у томе – ја нећу у Владу, ако ће неко други, то је смешно. На то не желим ни да одговарам“, додао је Дачић.

         Он је приметио да је СПС била добра Тадићу када је требало да прави своју Владу, а сада неће у владу због тога што су социјалисти били у досадашњој влади с напредњацима.

         „Ја знам да неко мења мишљење, али… ја нисам против да у Владу уђе Тадић. Ако СНС и господин Вучић мисле да може да допринесе Србији, нисмо против тога да Тадић уђе у Владу“, поручио је Дачић.

Дачић из Јагодине

Дачић из Јагодине

         Лидер НДС-а Борис Тадић је у више наврата рекао да не жели да уђе у владу у којој би били и представници коалиције СНС-ПУПС-ЈС.

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара