Регион

Да ли је Пентагон савез извиђача?

У ВАШИНГТОНУ СХВАТИЛИ ДА СВОЈИМА У БЕОГРАДУ ПРАВЕ ПРОБЛЕМЕ И ЖЕЛЕ ДА НА СВЕ ПАДНЕ ПРАШИНА

        ПРЕМИЈЕР Србије Александар Вучић и амбасадор Сједињених Америчких Држава Кајл Скот оценили су данас да је Србији и САД заједнички циљ да се установи пуна истина о трагичној погибији службеника амбасаде Србије у Либији, саопштила је Канцеларија за сарадњу с медијима.

        Српски премијер је америчком амбасадору рекао да је Влада Србије спремна да са америчком страном размени податке до којих је до сада дошла, укључујући и обдукционе налазе о смрти Слађане Станковић и Јовице Степића.

        Амерички амбасадор рекао је да је изјава портпарола Пентагона од пре два дана била базирана на непотпуним информацијама и да не одражава званичан став америчке администрације, који ће бити саопштен по завршетку истраге.

        Он је рекао да је у току анализа доказа са места напада у Сабрати и да је извештај са аутопсије важан фактор за истрагу, али да је за коначне закључке потребно време, наводи се у саопштењу.

Кајл Скот са Александром Вучићем

Кајл Скот са Александром Вучићем

Премијер Вучић и амбасадор Скот размотрили су и друга регионална и међународна питања, а констатовали су потребу наставка дијалога Београда и Приштине, одржања стабилности у региону Западног Балкана, као и проналажења свеобухватног решења за мигрантску кризу.

Бета

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара